[link wygasł][link wygasł][link wygasł][link wygasł][link wygasł] Fotki z dzisiejszego czyszczenia. Niestety nie chciała zejść ta czarna farba (oryginalna) używałem preparat firmy scansol i też nie dał rady. Jeżeli to ma być czarne to chyba wystarczy ze to wyrównam i zmatuje? Brać się najpierw za lakierowanie tych czarnych elementów czy zjechać te wady w stopie?
Najpierw to proponuje się przyłożyć bo widze niedociągnięcia musisz usunąć to co Ci zaznaczyłem na zdjęciach musisz teraz wygładzić cała powierzchnię która będzie polerowana papierem 320 potem 500. Później papiery wodne 1000 i 2500. Wtedy możesz przystąpić do lakierowania czarnych części i na koniec wszystko bezbarwnym
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
no nikt nie powiedzial ze bedzie lekko. Mozesz ewentualnie dac 180 wstepnie. Ps. Sory ze zdjec nie bylo ale cos nie poszlo pozniej mialem wrzucic ale zapomnialem. Chodzilo mi o te czarne pozostalosci na czesciach ktore beda polerowane
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
III Międzynarodowe Targi Motoryzacyjne Warsaw Moto Show 2017 / relacja W ostatni weekend października w podwarszawskim Nadarzynie odbyły się III Międzynarodowe Targi Motoryzacyjne Warsaw Moto Show. W czasie trzydniowej imprezy odwiedzający mogli zobaczyć najnowsze samochody, przyjrzeć się ciekawym ...
Siedząc tyle czasu przy jednej feldze chyba zmienię taktykę. Wypolerowane będą tylko ranty a rotory polakieruje tak jak w przypadku oryginałów. Auto stojąc w miejscu się grzeje, ciężko przejechać całą felgę.
Zapał był dobry ale widzę że szybko stygniesz. Robota ręczna nie jest lekka. W warsztatach wiadomo że mają lżej bo maszyny https://www.google.fr/search?q=felgi+bb ... INMqWICy0M: podobne felgi kiedyś robiłem całą zimę
Wszystko fajnie wyglada ale to niestety nie na moje nerwy. Teraz mam myśl żeby zrobić jakąś maszyne do polerowania coś typu stolik z profili wał i silnik z przekładnią nagwintować wał utoczyć tuleje stożkową itp. Może nie jest to aż tak głupi pomysł. Jak się wezmę za robotę to wstawię foty na forum
Też o tym myślałem ale zrezygnowałem bo miałem zawsze dużo prac lakierniczych i niestety czasu brakowało. Dużo trzeba się nakombinowac przy takim samym czymś a większości felg i tak nie zrobisz bo nie sądzę zebys tam łapy pchał jak jest np taka https://www.google.fr/search?q=felga+po ... qPys25IMTM: a na jedne swoje to się chyba nie opłaca.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.