Tak jak w tytule, policja zabrała mi dowód rejestracyjny za brak przeglądu. Niby wiadomo, że należy zrobic przegląd i iść do wydziału komunikacyjnego... Mój problem polega na tym, że przez przypadek(chyba) policja zabrała mi również umowę kupna(nie przerejestrowałem jeszcze samochodu)... Jak teraz moge odebrać dowód rejestracyjny? Czy mam jechać do urzędu komunikacyjnego i liczyć, że policjanci odesłali tam dowód razem z umową? Czy iść na komendę i prosić aby oddali mi umowę?
No umowę kupna sporządza się w dwóch egzemplarzach, więc ma ją jeszcze przecież osoba, od której kupiłeś auto, więc możesz wykonać kopię drugiego egzemplarza. A moze odesłali do urzędu komunikacji, kto wie. Nie dowiesz się, dopóki tam nie pojedziesz
Poradnik kupującego #1 - Lexus IS XE10 mk1 (1999-2005) Geneza Lexus IS pierwszej generacji dostępny był początkowo jedynie jako sedan z dwulitrowym silnikiem. W 2001 roku do oferty wprowadzono wersję kombi o nazwie SportCross oraz wersję IS 300 z legendarnym silnikiem 2JZ. Modernizacje: ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.