witam.polonezow analog wyszlo 7 szt.kazdy z nich jest inny,choc na pozor sa takie same.ja buduje juz analoga ponad dwa lata.nie wiem czy go skoncze tak jak napisalem wczesniej,blokuja mnie przepisy
po dlugich i mozolnych poszukiwaniach tego pojazdu w koncu go...............dopadlem. zajelo mi to 6 lat !!! i dzisiaj w koncu poszly mi lzy z oczu........... ..........napewno nie zasne dzisiaj.............
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Koncepcyjny uBox - samochód generacji Z Toyota i zespół studentów Uniwersytetu Clemson przedstawili uBox, samochód koncepcyjny zaprojektowany z myślą o młodych właścicielach start-upów. Współpraca uczelni z dużym partnerem biznesowym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.