Witam
![Wink ;)]()
w tym roku za 2 miesiące idę na prawo jazdy w związku z tym po woli czas rozglądać się za jakimś samochodem a mi akurat podoba się polonez po prostu kocham ten samochód tak jak i polską motoryzacje, u mnie w rodzinie był polonez tak zwana przejściówka z 1990 roku którego bardzo dobrze wspominam
![Uśmiechnięty :)]()
i otóż pytanie moje jest takie bo od dłuższego czasu przeglądam różne strony allegro, otomoto, olx i pytanie moje jest takie czy Polonez Caro/Atu plus będzie dobrym wyborem dla świeżego kierowcy ? Rodzina i znajomi po za ojcem który jest po mojej stronie odradzają mi poloneza nie mam pojęcia z jakiego powodu ale mówią że to obciach i żebym kupił coś normalnego ale ja jestem przy swoim i juz postanowiłem ze chce poloneza
![Wink ;)]()
i jak myślicie budżet 3-4 tyś wystarczy na takiego poloneza i do tego trochę pieniędzy na drobne naprawy bo wiadomo ze zawsze coś będzie do zrobienia ale wydaje mi się że ceny części plus to że uczę się mechaniki plus do tego prosta konstrukcja poloneza pozwolą mi na naprawę go samemu.
Pozdrawiam
![Uśmiechnięty :)]()