Chciałem tylko napisać jak bardzo jestem wkur.....iony na antypolski ku*&a rząd bo właśnie dowiedziałem się że sprowadziłem auto w grudniu i jednak dalej trzeba płacic 500 zł oplaty recyklingowej bo sobie przenieśli to na 1 stycznia 2016, A myślałem że w lipcu 15 odchodzi ta opłata. KU*&A rozniesie mnie tu zaraz........ Taka mała historia związana z motoryzacją odzwierciedlająca moje uczucia na dziś. i 500 zł w dupe żeby jakiś dziad miał dobre winko do obiadku POZDRO!
Wymiana Amortyzatorów Przednich w Opel Astra G 2 II - MANUAL Wymiana Amortyzatorów Przednich - Opel Astra G - Poradnik mój krok po kroku specjalnie dla Was, lepszego chyba nie znajdziecie Manual przedstawiający KROK PO KROKU jak wymienić amortyzator przedni w samochodzie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.