Chciałem tylko napisać jak bardzo jestem wkur.....iony na antypolski ku*&a rząd bo właśnie dowiedziałem się że sprowadziłem auto w grudniu i jednak dalej trzeba płacic 500 zł oplaty recyklingowej bo sobie przenieśli to na 1 stycznia 2016, A myślałem że w lipcu 15 odchodzi ta opłata. KU*&A rozniesie mnie tu zaraz........ Taka mała historia związana z motoryzacją odzwierciedlająca moje uczucia na dziś. i 500 zł w dupe żeby jakiś dziad miał dobre winko do obiadku POZDRO!
Jak producenci kamuflują swoje prototypowe modele? Na kultowym Goodwood Festival of Speed po raz pierwszy w warunkach drogowych Toyota pokazała nową Suprę. Ale sportowego coupé nie mogliśmy podziwiać w całej okazałości, bowiem jego nadwozie zostało pokryte skutecznym ...
Silnik 1.4 TSI z systemem zarządzania pracą cylindrów ACT Silnik benzynowy TSI Volkswagena o pojemności 1,4 litra otrzymał po raz siódmy z rzędu tytuł "Engine of the Year" w kategorii pojemności skokowej od 1,0 do 1,4 litra. TSI 1.4 jest zatem najbardziej utytułowanym silnikiem ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.