Polski Magazyn Top Gear

11 Kwi 2008, 11:43

bobe napisał(a):TPsa przestała być monopolistą, tylko operatorzy stacjonarni nadal korzystają z jej łączy, tak samo IN Post czy coś podobnego będą korzystali ze skrzynek Poczty;p
skrzynki nie należą do poczty tylko do administatora (właściciela) budynku...

bobe napisał(a):Kolejny numer już mnie kręci bo będzie w nim o moje ulubionej Lanci, której posiadaczem chciałem być od zawsze.
heheh ja kiedyś chorowałem na Deltę Integrale ale to było daaaaawnoooooo :P

a tak w ogóle to ciekawie się zapowiada kwietniowy Top Gear 8)
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Siedlce

11 Kwi 2008, 13:42

Ten cały Top Gear to faktycznie niezłe piemko, zastępuje mi program z tefałenu:) A ta nowa Lancia to też niezły koziołek..
szybki_lopez
Nowicjusz

11 Kwi 2008, 20:50

No a co ze skrzynkami na ulicach?:) te czerwone na pewno są pocztowe.

Co do Lanci to napaliłem się na razie na artykuł, mam nadzieję że będzie tak dobry, że będę chciał kupić to auto.
bobe
Początkujący

12 Kwi 2008, 15:12

Ja najbardziej lubię teksty Clarkson'a. Czytał ktoś z was może jego książki????
szybki_lopez
Nowicjusz

12 Kwi 2008, 19:37

Puchacz napisał(a):jeszcze 6 dni i nowy numer będzie ... napewno będzie ciekawy to nie podlega żadnej wątpliwości. Tylko zastanawia mnie czemu tak późno i mam nadzieje ze w maju będzie 7 a nie 14.

Tu masz całą listę z ich stronki...kiedy który numer się ukazuje ;)

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Saimon
Początkujący

13 Kwi 2008, 19:30

Ja książek nie czytałem, zastanawiam się czy warto i czy są lepsze od artykułów. Ostatni felieton nie przypadł mi do gustu, liczę że w nowym numerze będzie lepiej.
bobe
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota 2000GT Convertible
    Trudno znaleźć bardziej stylowego i pożądanego klasyka z Japonii niż Toyota 2000GT. Opływowe nadwozie z długą maską, szprychowe felgi i otwierane światła nadają jej wyjątkowego charakteru. A status pierwszego supersamochodu ...

14 Kwi 2008, 14:49

Myślisz że będzie przekładaniec...w pierwszym numerze ok...w drugim - nie za bardzo to w 3- znowu ok :)
Saimon
Początkujący

14 Kwi 2008, 20:02

No mnie się podobał, a książki wydają się być ciekawe, lubię jego styl pisania i język jakim się posługuje.
szybki_lopez
Nowicjusz

15 Kwi 2008, 11:58

bobe napisał(a):Ja książek nie czytałem, zastanawiam się czy warto i czy są lepsze od artykułów. Ostatni felieton nie przypadł mi do gustu, liczę że w nowym numerze będzie lepiej.
książki to inna bajka - np. w tej pierwszej były felietony z Sunday Timesa, dopiero w drugiej te które ukazywały się w Top Gear Magazine. Reszty nie czytałem a podobno niedawno wyszła jeszcze książka Hammonda
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Siedlce

15 Kwi 2008, 21:26

Osobiście uważam że Hammond bywa zabawny, a Clarkson jest lubiany tylko dlatego że zawsze nabija się z pozostałej dwójki i ich samochodów, a to zawsze jest dobrze odbierane przez opinię, szkoda że w polskim TG nie ma takiej polewki z siebie między np naczelnym i pozostałymi redaktorami:)
bobe
Początkujący

15 Kwi 2008, 21:40

Aaaa miałem zapytać...nowy numer jest już w kioskach?
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

15 Kwi 2008, 21:48

Od wczoraj kolego :) od wczoraj...
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

15 Kwi 2008, 22:08

No i jak zwykle problem w kiosku, bo tylko 3 numery im przywieźli, dobrze że chociaż później dowożą jeszcze raz:) jakieś ciekawostki związane z kupnem lub z samym materiałem z 3 numeru?
bobe
Początkujący

15 Kwi 2008, 22:18

Ja nie kupiłem 2 numeru, ale 3 nie odpuszczę sobie :)
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

16 Kwi 2008, 08:20

a ja jestemn posiadaczem 3 numeru :D:D:D:D:D:D jest super ;] i niestety ma jedną wadę !!! (oczywiście jak dla mnie) NIE MA WAD :D:D:D Śietny jest artykuł o samochodach dla polskiej policji. A łezka mi sie zakręciła w oku jak przeczytałem o SLR 722 8) a jest jeszcze Viper czy Aston Martin... trzeba normalnie przeczytać :)
Puchacz
Młodzi Gniewni
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rembrige