Polski Magazyn Top Gear

16 Kwi 2008, 14:13

Puchacz napisał(a):Śietny jest artykuł o samochodach dla polskiej policji.
co prawda miał być w 2 numerze ale po przeczytaniu tego artykułu można wybaczyć to małe opóźnienie. Naprawdę redaktorzy TG świetnie podeszli do sprawy :D
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Siedlce

16 Kwi 2008, 17:36

Ja także zgadzam sie ze to świetne pismo /// tematy brytyjskiego wydania, wiadomo rewelka, ale trzeba przyznać, że i te rodem z Polski też świetne... tylko gdyby nie te drobne, nazwijmy to, niedogodności byłoby idealnie.... nr1 to prenumerata. poprzedni numer dostałem 5 dni po ukazaniu sie go w kioskach. Zanosi się, że tym razem będzie podobnie... nr2 to strona internetowa jest... uboga.... aaa i WITAM wszystkich na tym forum!!
hunjack
Nowicjusz

16 Kwi 2008, 21:33

uuuuu no to widzę że muszę nadrobić zaległości... :) Fajnie że puścili ten artykuł o samochodach dla policji :)
Saimon
Początkujący

17 Kwi 2008, 12:54

hunjack napisał(a):nr1 to prenumerata. poprzedni numer dostałem 5 dni po ukazaniu sie go w kioskach. Zanosi się, że tym razem będzie podobnie...
do mnie kwietniowy dotarł dzisiaj 8) jednak tutaj nie należy winić wydawcy gazety a POCZTĘ !!! poprzedni numer wychodził 12.03., redakcja wysłała 10.03. a ja dostałem dopiero 14.03. - od razu widać kto zawinił :x

hunjack napisał(a):nr2 to strona internetowa jest... uboga....
tutaj muszę się zgodzić - za wiele tam nie ma... chociaż duży plus dla nich za e-wydanie każdego numeru :P

hunjack napisał(a):aaa i WITAM wszystkich na tym forum!!
witamy, witamy :lol:
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

17 Kwi 2008, 16:00

Wg. mnie to jest najlepszy numer z tych które narazie wyszły :)

Ten Mercedes... a Aston palce lizać :)

Pozdrawiam
Krzysiek26
Nowicjusz

17 Kwi 2008, 18:53

Faktycznie ciekawy numer :) warty przeczytania :)
Saimon
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowe Volvo V40 - pięć gwiazdek w Euro NCAP
    Nowe Volvo V40 otrzymało najwyższy wynik pięciu gwiazdek w teście zderzeniowym Euro NCAP. Wynik ogólny jest najlepszym odnotowanym kiedykolwiek przez instytut – 98% ochrony dorosłych pasażerów i 100% ochrony ...

17 Kwi 2008, 21:43

Naczelny wkońcu dosiadł konkret brykę, taką z duszą a nie tylko z elektroniką jak slr np (osobiście nie żywię odrazy:))
bobe
Początkujący

18 Kwi 2008, 14:15

Mnie też się podobał. Gdyby tak mieć masę kasy...
szybki_lopez
Nowicjusz

18 Kwi 2008, 18:38

Krzysiek26 napisał(a):Wg. mnie to jest najlepszy numer z tych które narazie wyszły :)
też mi się tak wydaje. zresztą zauważyłem pewną tendencję zwyżkową - z numeru na numer jest coraz lepiej. aż strach pomyśleć co będzie np. za pół roku heheheh :lol:
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

18 Kwi 2008, 20:14

A tu sie zdziwiłem kiedy wczoraj w skrzynce znalazł sie nowy numer, coś wkońcu moje starania zadziałały (telefony itd.), ale widzę, że chyba innych też :lol: nareszcie!!!! I zgadzam się, że to wina poczty.....
hunjack
Nowicjusz

19 Kwi 2008, 20:20

a ja dzisiaj byłem w sklepie i zakupiłem nowy numer normalnie super:D
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

19 Kwi 2008, 20:38

hunjack napisał(a):A tu sie zdziwiłem kiedy wczoraj w skrzynce znalazł sie nowy numer, coś wkońcu moje starania zadziałały (telefony itd.), ale widzę, że chyba innych też :lol: nareszcie!!!! I zgadzam się, że to wina poczty.....
może akurat poczta trochę lepiej działa - ale to może być cisza przed burzą bo zapowiadają wielki strajk listonoszy :P

dobrze że zaplanowali go po wyjściu nowego Top Geara heeehh
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

20 Kwi 2008, 20:40

W sumie to teraz mają na poczcie miesiąc na dogadanie :)) A tak to by pewnie lipa była ...
Saimon
Początkujący

21 Kwi 2008, 20:15

A ja swoje TG kupuję w empiku:) Ale hmmm może też pomyślę nad prenumeratą...
szybki_lopez
Nowicjusz

22 Kwi 2008, 14:36

szybki_lopez napisał(a):A ja swoje TG kupuję w empiku:) Ale hmmm może też pomyślę nad prenumeratą...
radzę sie śpieszyć - nie wiadomo czy za miesiąc nadal będzie możliwość zamówić prenumeratę na pół roku za 23 złote. z drugiej strony tak niektórzy straszą tą podwyżkoą ceny Top Geara a tu jakoś już 3 numery poszły i 3,90 za szt. się trzyma :lol:
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika