Polski Magazyn Top Gear

22 Kwi 2008, 18:19

Jak to 3?? Na mojej gazecie jest napisane:

Nr 5 (3) 2008, chyba, że oni nieumieją numerować:D
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

22 Kwi 2008, 19:38

Wkońcu to majowy numer więc 5 a wogóle 3 numer polskiej edycji stąd 3:) sprytnie.
bobe
Początkujący

22 Kwi 2008, 20:08

Ale raczej należy sie spodziewać podwyżki wcześniej lub później, ale że będzie to chyba nie można mieć wątpliwości...bo trochę dziwna byłaby to prenumerata, która kosztowałaby tyle samo, co numery kupione w sklepie...
(zwykle są z tym związane jakieś profity: gadżety czy z zniżka).
A tak swoją drogą to mogliby dołączyć do prenumeraty np. jakąś koszulkę ze Stigiem, myślę, że byłby to miły prezent dla wytrwałych miłośników TG... :lol:
hunjack
Nowicjusz

22 Kwi 2008, 21:40

A może jeszcze 10 kroków jak założyć hodowlę jedwabników, taka promocja:) tego bym się prędzej spodziewał.
bobe
Początkujący

23 Kwi 2008, 13:57

bobe napisał(a):A może jeszcze 10 kroków jak założyć hodowlę jedwabników, taka promocja:) tego bym się prędzej spodziewał.
bueheheheh albo poradnik jak wychować małego Stiga :P

swoją drogą to w TG chyba rzadko pojawiają się jakiekolwiek dodatki, przynajmniej w wydaniu UK nie widziałem do tej pory żadnego...
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Siedlce

23 Kwi 2008, 16:54

Czyżby?? O ile się nie mylę to w brytyjskim wydaniu jest coś 'extra' dla prenumeratorów, a jeśli mowa o dodatkach do gazety to msc temu była darmowa płyta DVD z najbardziej spektakularnymi pościgami w historii kina... więc to chyba nie do końca nic.
hunjack
Nowicjusz

23 Kwi 2008, 22:20

Pewnie z czasem i my coś będziemy dostawali ;)
Saimon
Początkujący

24 Kwi 2008, 12:51

Saimon napisał(a):Pewnie z czasem i my coś będziemy dostawali ;)
jak dla mnie najlepszym dodatkiem jest cena - za te 3,90 to jest świetna gazeta ;) a Wam się jeszcze innych dodatków zachciewa :lol:
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

24 Kwi 2008, 17:47

Przez cene pewnie na razie nie ma dodatków...cena podskoczy to i dodatki się znajdą... ;)
Saimon
Początkujący

24 Kwi 2008, 22:23

No przy tej cenie jeszcze płytkę mogliby dodawać:) w naszych innych wydawnictwach też nie kojarzę dodatków, więc nie wiem czy w TG można na coś liczyć, chyba że w jakiejś przyszłości.
bobe
Początkujący

25 Kwi 2008, 13:47

Ja jestem przeciwny tym różnym badziewnym dodatkom. Kupuję gazetę bo chcę poczytać that's all... Jak wam podoba się najnowszy numer???
szybki_lopez
Nowicjusz

25 Kwi 2008, 15:52

numer super;] ( chodzi o tem z viperem i slr-em na okładce?) copuer wybory dla policji tylko nieiwem dlaczego dali Peugeota 308 jak napisałi dla Radiowozy dla tajnaków

,, jakoś nie przypadł do gustu. Trzeba dopracować zawieszenie"

Mogli dać inne autko np. Opel Astra GTC
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

25 Kwi 2008, 16:03

szybki_lopez napisał(a):Ja jestem przeciwny tym różnym badziewnym dodatkom. Kupuję gazetę bo chcę poczytać that's all... Jak wam podoba się najnowszy numer???
w sumie masz rację. a co do dodatków to można sobie po prostu kupić np. tutaj: http://www.officialproducts.co.uk/
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

25 Kwi 2008, 16:52

ale od czasu do czasu mogła być płytka z nowościami i testami, albo przetłumaczony odcinek top geara;]
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

25 Kwi 2008, 20:28

Jaki teraz naród nakręcony na promocje:) kupuje się pod warunkiem że jakiś dodatek jest, jedynie szybki_lopez kupuje dla treści, zresztą ja na razie też nie szukam dodatków.
bobe
Początkujący