Polski Magazyn Top Gear

26 Kwi 2008, 20:28

Endrju napisał(a):
Mogli dać inne autko np. Opel Astra GTC

Przestań :) wystaczy że z srebrną vecktrą miałem już raz do czynienia :)
Saimon
Początkujący

27 Kwi 2008, 20:41

Nie są to zbyt miłe wspomnienia jak sądzę:) jak czyta się ten artykuł o wozach to trochę człowiek się denerwuje, gdyby to wszystko trafiło na polskie drogi, to w połączeniu z ilością fotoradarów, nie będzie gdzie pojechać.
bobe
Początkujący

28 Kwi 2008, 17:15

Nie mówiąc już o stracie zawieszenia...
szybki_lopez
Nowicjusz

28 Kwi 2008, 19:13

?? Hehehh Ale nasze drogi to zupełnie inny temat :)) W sumie Frankowski mógł by o tym napisać ;))
Saimon
Początkujący

29 Kwi 2008, 13:31

Saimon napisał(a):?? Hehehh Ale nasze drogi to zupełnie inny temat :)) W sumie Frankowski mógł by o tym napisać ;))
O tym to nawet chyba nie ma sensu pisac. Wszyscy wiedza jak jest i ze szybko się to nie poprawi. Już wolę poczytać jak "Franek" opisuje przeżycia z jazdy kolejnym rajdowym Mercem :P
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Siedlce

29 Kwi 2008, 21:26

Powoli będą się kończyć te mocne auta spod znaku gwiazdy, poza tym powinien testować różne wozy, jak np ostatni test GT500, szokują mnie coraz bardziej te amerykańskie mocne wozidła.
bobe
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

GT86 w specjalnej wersji Black Limited
    Był rok 1986. W radiu leciało Europe i utwór The Final Countdown, a w Azji z fabryk wyjeżdżały kolejne egzemplarze Toyoty AE86 Sprinter Trueno GT Apex w limitowanej wersji Black Limited. W hołdzie temu modelowi japoński ...

14 Maj 2008, 13:13

Wyszedł już najnowszy numer TOP GEAR. Uważam ze jest świetny, bardzo dużo testów ciekawych samochodów. Testowana jest najnowsza Skoda Superb z silnikiem V6 oraz napędem 4x4, to bedzie prawdziwy konkurent dla Klasy wyższej. Są opisane dwa Galardo oraz najnowszy Challenger, świetny test Mercedesa C63 AMG, BMW M3, Audi RS4 oraz Lexus IS-F. Test nowego BMW X6, Evo 10 oraz Subaru Impreza STI oraz Aston Martin v12 Vantage RS ale jakoś mnie nie nie zachwyca ten model Astona.

Myślę że trzeba mieć ten numer, życzę miłej lektury :D
Puchacz
Młodzi Gniewni
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rembrige

14 Maj 2008, 13:58

Ja jeszcze nie kupiłem, ale sprzedaż podobno nadal na wysokim poziomie więc pewnie już będę miał problem.
bobe
Początkujący

18 Maj 2008, 16:56

Ja również posiadam nowy numer tego wspaniałego miesięcznika i musze przyznać,że z numeru na numer jest coraz lepszy,ciekawiej napisany,poprostu wspaniały!Brakowało na rynku gazety,w której ważniejsze byłby wrażenia z jazdy,wyśmiewanie się z kiepskich samochodów jak i podziwianie pięknych niż tabela z parametrami technicznymi i tym czy ergonomia stoi na wysokim czy też niskim poziomie;/Panowie z polskiej edycji Top Gear,naprawde odwalacie,świetną robotę!!!
"Uważam,że Ferrari to miniaturowa wersja Boga"
stolarz1
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Skoczów

30 Maj 2008, 18:32

na bank bede prenumerował ":)
automaniak100
Początkujący

Miejscowość: Kościerzyna