Pomoc dla użytkowników

01 Cze 2009, 18:04

Witam wszystkich , mam taki może niezbyt ciekawy pomysł ale chodzi o to że można by było zrobić taką tabelkę jakby , z usterkami samochodu , np: od regulacji gaźnika , itp. I w tej tabelce z boku opisać krótko jaki może być tego powód , tej usterki , i użytkownicy mieli by łatwiej , jak nie znaleźli by problemu w tabelce , lub nie rozwiązali go to byśmy myśleli inaczej. Nie myślcie o mnie źle , chcę pomóc a to by uproszczyło znacznie problem .

Z góry dziękuję za wyrozumiałość :wink:
Patryk1991
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Makowiska

01 Cze 2009, 18:32

To po co by bylo forum jak nikt by na nim prawie nie pisal bo wiekszosc by bylo w tabelce. Jak chcesz wiedziec rozne niedomagania jakie moga wystepowac to polecam ksiazke Krzysztof Trzeciak Diagnostyka Pojazdow Samochodowych, prawie wszystko jest w niej opisane.
dawidbn
Zaawansowany

Miejscowość: Koszalin

02 Cze 2009, 14:10

A ile taka książka kosztuje jeśli można wiedzieć :wink:
Patryk1991
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Makowiska
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Tak zmieniały się systemy bezpieczeństwa w samochodach
    Toyota i Lexus kojarzą się nie tylko z niezawodnością, ale również z bezpieczeństwem. Obie marki przez lata wypracowały szereg innowacyjnych rozwiązań, które zapewniły im taką renomę. Przyglądamy się najważniejszym ...