Pomoc dla użytkowników

01 Cze 2009, 18:04

Witam wszystkich , mam taki może niezbyt ciekawy pomysł ale chodzi o to że można by było zrobić taką tabelkę jakby , z usterkami samochodu , np: od regulacji gaźnika , itp. I w tej tabelce z boku opisać krótko jaki może być tego powód , tej usterki , i użytkownicy mieli by łatwiej , jak nie znaleźli by problemu w tabelce , lub nie rozwiązali go to byśmy myśleli inaczej. Nie myślcie o mnie źle , chcę pomóc a to by uproszczyło znacznie problem .

Z góry dziękuję za wyrozumiałość :wink:
Patryk1991
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Makowiska

01 Cze 2009, 18:32

To po co by bylo forum jak nikt by na nim prawie nie pisal bo wiekszosc by bylo w tabelce. Jak chcesz wiedziec rozne niedomagania jakie moga wystepowac to polecam ksiazke Krzysztof Trzeciak Diagnostyka Pojazdow Samochodowych, prawie wszystko jest w niej opisane.
dawidbn
Zaawansowany

Miejscowość: Koszalin

02 Cze 2009, 14:10

A ile taka książka kosztuje jeśli można wiedzieć :wink:
Patryk1991
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Makowiska
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Muzeum SKODY - 117 lat historii Producenta
    W piątek 23 listopada 2012 roku odbyła się przedpremierowa prezentacja nowego Muzeum SKODY dla mediów, a trzy dni później (26 listopada) obiekt został uroczyście otwarty dla publiczności. Położone w Mladá ...
    Skoda Citigo - samochód do miasta
    Do miejskiego malucha z Czech należy około 17 proc. rynku. Od stycznia do kwietnia 2019 zarejestrowano 961 egzemplarzy. To najmniejszy samochód czeskiej marki, produkowany od 2011 roku w Bratysławie, razem z VW up! ...