REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Bart258 napisał(a):No koledzy ja też mam podobny problem. Mam w swoim posiadaniu Audi R8 Spyder. Jezdze nim od około 2 miesięcy, ale teraz przestała mi się podobać gałka zmiany biegów.
Doradzcie co kupić nowego i czy przypadkiem nie chcecie kupić odemnie R8?
havoc napisał(a):Ale pomyśl przez chwile. Na chłopski rozum od razu wiadomo, że mało który polak a już na pewno prawie żaden forumowicz nie miał okazji pojeździć dłużej niz jazdę testową autem z 2010 roku o mocy powyżej 300 KM, i jak ktokolwiek ma Ci tutaj doradzić skoro większość z nas jeździ autami od 5 - 50 tys zł i w tym zakresie cenowym jestesmy w stanie pomóc. A z takimi problemami jak masz Ty to kieruj pytania do Top Geara a nie tutaj. Oni Ci doradzą auto, które przyspiesza od 0-100 km/h poniżej 6 sek i pojedzie 350 km/h i ma napęd 4x4. I nie mów, że nie chcesz się chwalić bo to robisz ( V6, 304 KM, 6 sek do setki i Vmax - wszystko dziecinne przechwalanki ). Jak masz tyle kasy to jeździsz sobie po salonach, pytasz przedstawicieli o informacje o konkretnym modelu i wybierasz takie, które Ci pasuje - proste. I nie dziw się, że nikt Ci nie udzielił poważnej odpowiedzi.