Pomoc drogowa - Rumia

24 Lut 2017, 11:36

Hej, poleci ktoś sprawdzoną pomoc drogową działającą 24h w Rumi bądź okolicy? Niedawno znajomy miał przykry incydent i nie dość, że długo czekał na lawete, to jeszcze go skasowali jak za zboże. Z góry dziękować za info!
marcosz
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

26 Kwi 2017, 15:15

Witaj, kuzyn jakiś czas temu dzwonił po lawete do AB Auto w Rumi bo mu jego audica nagle zaniemogła. Mówił że długo nie czekał, a jeszcze na warsztacie bo takowy mają naprawili mu autko (coś z cewką miał). Także jak coś to możesz do nich dzwonić, pozdrawiam!
michalus
Obserwowany

Auto: fiesta 1,4

29 Sty 2018, 08:48

Jeśli chodzi o holowanie i pomoc drogową w Trójmieście, to w moim przypadku super sprawdziła się firma Forcar. Nie dość, że błyskawicznie pojawili się, aby holować samochód, to jeszcze mogłem u nich wypożyczyć wóz zastępczy w fajnej cenie.
Franek74
Nowicjusz

Prawo jazdy: 08 01 2008
Przebieg/rok: 6tys. km
Auto: nie mam

26 Kwi 2018, 06:39

Ja od pewnego czasu się w ogóle nie muszę martwić bo mamy w firmie nawiązaną współpracę z Hussar Angels - oni pomagają całodobowo w Polsce i większości krajów Europy, jak się coś dzieje to po prostu taka jednostka przyjeżdza i stara się naprawić albo cię przetransportować. Dobre rozwiązanie
Hyeniek
Nowicjusz

Prawo jazdy: 06 07 1982
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: MAN
Paliwo: Diesel
Typ: Van
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    (Nie) zdążyć przed szlabanem - przejazd kolejowy
    Pokonywanie przejazdu kolejowego nie należy do najtrudniejszych manewrów, o ile robi się to z głową. W razie nieuwagi grozi nam bowiem między innymi znalezienie się w aucie pomiędzy opuszczonymi rogatkami. W momencie, ...