Dzień dobry, pracuję obecnie nad książką (składam ją) w materiale mam kilka zdjęć starych samochodów, ale bez podpisów, co niezbyt ładnie wygląda, autor książki też nie wie. PROŚBA, czy szanowni forumowicze pomogli by w identyfikacji.
Z tego co wiem 1 może to być Praga (fabrykacja polska) 2 - mercedes - logo na kołpakach 3 - ? 4 - ?
... wielkie dzięki, Chevrolet ma potwierdzenie we wspomnieniach, więc to potwierdzenie. Chevrolet był ze "strapontenami" (to takie dodatkowe, rozkładane miejsca do siedzenia, bez oparcia) Koło zapasowe jak mi się wydaje było tylko z jednej strony, od kierowcy.
Witam, mam ponownie zagadkę do rozwiązania, ładne zdjęcie ale widać tylko trzy pierwsze litery marki samochodu. STB... lub STE Czy ktoś mógłby mi pomóc w identyfikacji tego wozu? https://drive.google.com/file/d/0B1raGt ... sp=sharing .. z góry dziękuje Kiwi
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Przegląd samochodu przed zimą - co warto sprawdzić? Okres zimowy jest trudny i nasze samochody żeby były w pełni sprawne w tym czasie to powinniśmy dokładnie przejrzeć samochód i usunąć wszystkie te usterki, które mają bezpośredni wpływ na bezpieczeństwo jazdy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.