Mam na imię Dawid mam 20 lat, obecnie studiuje w Warszawie, interesuję się sportem. Na motoryzacji znam się średnio, dlatego właśnie trafiłem na wasze forum, aby uzyskać szczegółowych informacji.

A więc tak jak w temacie, zamierzam zmienić sobie auto. Patrzyłem na różne modele, i różne marki od Audi po Hondy Toyoty i wgl, ale szczególnie przypadła mi do gustu Bmw serii 3 . Najbardziej interesuje mnie właśnie samochód 3 drzwiowy, tak jak pisałem wyżej. Znalazłem parę ciekawych ofert, a jedna szczególnie przypadła mi do gustu,
[link do oferty na Allegro wygasł]
Rozmawiałem z właścicielem tego auta, pytałem go o przeróżne rzeczy, czy auto jest bezwypadkowe itd, powiedział, że auto było zarysowane, i jakiś problem ze zderzakiem, lecz wszystko powymieniał, postanowiliśmy pojechać i obejrzeć to auto, nie było to łatwe, bo mieliśmy ponad 300km ale auto okazywało się naprawdę dobre i dość ciekawe. Po przybyciu na miejsce, sprawdziliśmy całe auto pomiarem lakieru, tam gdzie powiedział że coś było robione to faktycznie, lakier wychodzil 210 w 2 miejscach a w reszcie 120-140, zmierzyliśmy prawą stronę, i na pomiarze wykazało 480, czyli była nałożona szpachla, nie na dużej części, lecz na pomiarze nam to wykryło. Przejechaliśmy się autem, wizualnie jak i technicznie wszystko wyglądało sprawnie, zawieszenie hamulce, silnik pracował równo, żadnego stukania pukania i innych drażliwych rzeczy. I teraz pytanie do was, co wy sądzicie o tym ? Dużo czytam szukam itd, i większość osób pisze, że cieżko znaleźć samochód, który nie byl chociaż lekko walniety. NIe wiem jak ta zawartość szpachli, będzie się zachowywała, w dalszej jeździe , jeżeli postanowie wziać ten samochód. Liczę na waszą pomoc , prosiłbym o napisanie, jeżeli coś w tym poście zrobiłem/napisałem nie tak. Jest to mój pierwszy post i liczę na pomoc oraz wyrozumiałość z waszej strony.
Pozdrawiam Dawid