REKLAMA
Witam wszystkich, bo to mój pierwszy post na tym forum. Mam nadzieję, że dobrze trafiłem
Mam pytanie, a zarazem prośbę. Trochę głupio, ale nie znam nikogo kto znałby się na tych sprawach w miarę dobrze, a sam to w ogóle nie mam pojęcia. Mianowicie planuję kupić pierwszy samochód (niedawno zdałem prawko, więc też nie celuję w niewiadomo co – Astra, Corsa, Felicia, czy Golf z okolic 96-00 byłyby w sam raz), a boję się że idąc oglądać samemu, kupię auto, które na drugi dzień będzie wymagać serwisowania wartego prawie tyle co ono samo Stąd moja prośba: znalazłby się ktoś komu się nudzi na tyle, by być w stanie pojechać ze mną i obejrzeć samochód raz, czy drugi? Rejon, który mnie interesuje to Wrocław i okolica do jakiś 30 km. Wiele w zamian nie mogę zaoferować, ale poza dozgonną wdzięcznością, zwróciłbym oczywiście koszty dojazdu i podarował jakiegoś whiskacza po zakupie.
Wiem, że prośba o pomoc dość wymagająca, dlatego liczę głównie na prawdziwych pasjonatów, tj. osoby, które zwyczajnie w świecie lubią samochody i sama pomoc w tej kwestii sprawiłaby im jakąś przyjemność.
Za jakieś rady co jeszcze warto wziąć pod uwagę (tak do 4, max 4.5k) z silnikiem do 1.6 (nie mam kogo na współwłaściciela, a w moim wypadku jeszcze zwyżki za wiek, więc większy odpada), ekonomicznego, taniego w naprawie i radzącego sobie z LPG (bo celuję w auto z instalacją), także będę wdzięczny, choć akurat tego typu informacji na forum jest sporo
Pozdrawiam