REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
fate napisał(a):Weź A3 od prywatnego wlasciciela, zamiat do ASO to skorzystaj z jakiegoś motodoradcy, pare nietrafionych wizyt w aso i bedziesz szukal fury za 8-10k
Barol napisał(a):Wybierz max 10 ofert i wtedy coś doradzimy bo wątpie żeby komuś się chciało przeglądać te wszystkie ogłoszenia..
mike napisał(a):1.4 jest za słabe do Leona
rezzien napisał(a):Myślałem nad zakupem auta, żeby OC było ze 3k max i miało ważne przegląd i OC z pół roku.
ja otworzyłem temat i zamknąłemBarol napisał(a):Wybierz max 10 ofert i wtedy coś doradzimy bo wątpie żeby komuś się chciało przeglądać te wszystkie ogłoszenia..
w zależności od serwisu ale pamietam ze chyba najtaniej spotkałem sie w hondzie 200 zł a najdrożej w Mercedesie prawie 600. Także rozbierzność duża.rezzien napisał(a):Jak mniej więcej oscylują się ceny między aso, a moto doradcy?
rezzien napisał(a):Dałem więcej, żeby była możliwość czegoś wybrać. Sam mam nikłą wiedzę na temat wybrania aukcji, a żeby pojechać na oględziny zerowa. Jak prywatna osoba ma samochód z Niemiec czy Holandii, i jeździ nim np. rok, czy jest sens interesować się autami sprowadzonymi?
[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]