Witam Wszystkich bardzo serdecznie, przywitam się również w odpowiednim wątku:) z racji że jestem tutaj pierwszy raz. Otóż czy jest mi ktoś w stanie na podstawie skanu brief ustalić czy osoba w nim wpisana jest osobą prywatną, czy też jest to firma. Jest też dla mnie kilka nieścisłości dotyczących pozycji "A" i pozycji "I" w briefie. Otóż skoro jest wpisany w ilości właścicieli jedynka to skąd i na jakiej postawie wzięła się data w pozycji "I" - czyli data ostatniej rejestracji pojazdu - widnieje tam 06.04.2006r a w pozycji A czyli data pierwszej rejestracji jest 30.12.2004r czy auto miało zmieniane tablice, właściciela?, a może było przepisane na firmę skoro taka wzmianka w brief? Za wszelkie rady i wskazówki bardzo dziękuję. Pozdrawiam [link wygasł] Piotrek
Nightvision - technologie high-tech w nowym Touaregu Nowy Touareg jest oferowany z licznymi innowacyjnymi urządzeniami, których zadaniem jest pomoc kierowcy w niebezpiecznych sytuacjach. Jako pierwszy model Volkswagena nowy Touareg został wyposażony m.in. w system "Nightvision", ...
Kierowca i pieszy z FOMO bardziej niebezpieczny w ruchu drogowym FOMO (ang. Fear of Missing Out) oznacza lęk, że nie jesteśmy na bieżąco z informacjami w mediach społecznościowych. To ważny problem społeczny, który wpływa również na bezpieczeństwo ruchu drogowego. Kierowca ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.