Witam. Od jakiegoś czasu zbieram pieniążki i ogladam różne oferty aut z całej Polski. Ja jestem z Kielc moj budżet to 12-16 tys. Jest kilka aut ktore mnie interesuja ale zanim podejme decyzje chcialem sie was doradzić. Szukam auta w wersji coupe posiadajacego przynajmniej 180 km oraz turbo ( mam tu na mysli niektóre modele) manualną skrzynie biegów oraz bogate wyposazenie ( klima automatyczna skóra komputer elektryka opcjonalnie gwintowane zawieszenie oraz sportowy pakiet wewnętrzny/zewnętrzny fajna felga światła ringi/ledy/ksenony moze navi
) kolor nieistotny chociaż wolalbym ciemne auto z przyciemnionymi szybami i shadowline ale to nie az tak wazne. Auto musi posiadać LPG sekwencje lub benzyna+ założenie w budżecie oraz silnik ktory ten lpg w miare zniesie przynajmniej 2.0 max 2.8 zeby oplaty nie byly kosmiczne, (w tych modelach z turbo może byc mniejszy) który przy normalnej jeździe nie spali wiecej niz 15l gazu. Auto ma służyć do codziennej jazdy po mieście oraz sporadycznie trasa. 4-5 osobowa do ktorej zmieści sie spory kierowca
przebieg i rok nie jest ważny przy dobrym stanie tech i wiz auta. Modele ktore mnie interesuja to bmw e46 2.0-2.8( mogą byc compact), bmw e36 2.0-2.8, astra g bertone 2.0t, golf iv gti 1.8t, toyota celica vii, audi a3 1.8t, seat leon 1.8t, jakis mercedesik clk 2.. i narazie tyle mi do glowy przychodzi. Fajnie jak by autko ladnie przyspieszalo i mialo dobre osiągi, a jednoczesnie bylo w miare niedrogie w utrzymaniu i eksploatacji oraz z dobrą dostępnością części i ich przystępną ceną. Chętnie posłucham innych propozycji. Wiem ze jestem wymagający, może ktos sprowadzi mnie na ziemie hehe i uświadomi ze w tej kasie nie dostane takiego auta. Za wszelką pomoc z gory dziękuję
. Paweł