Pomoc w wyborze auta

16 Kwi 2012, 09:26

Witam wszystkich forumowiczów

Zastanawiam się nad kupnem auta w cenie około 13 tyś.zł. Potrzebuje auta taniego w eksploatacji z silnikiem który dobrze zniesie instalację gazową. Na dzień dzisiejszy wybieram stilo 1.6 benzynę. Znalazłem dwie oferty które by mi odpowiadały ale moja wiedza na temat motoryzacji i kupowania aut jest zbyt mała żeby ocenić czy jest warto przejechać 500 kilometrów przejechać się nimi i ewentualnie kupić jeden z nich. Proszę was wiec drodzy forumowicze o opinie na temat tych dwóch ofert i co wiecie na temat tego rodzaju dachu panoramicznego czy jest to wadliwy gadżet ?

[url]linki do ofert poniżej:[/url]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Z góry dzięki za pomoc
karol86
Obserwowany

Prawo jazdy: 05 06 1986

16 Kwi 2012, 15:10

Pierwszy ma ponad 2400wyświetleń i nikt go jeszcze nie wział?Ciekawe czemu?
Drugie Stilo z tym dachem wygląda jakby miało pare szyberdachów :lol:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Volkswagen Crafter "Van of the Year 2017"
    Nowy Crafter marki Volkswagen Samochody Użytkowe, produkowany wyłącznie w fabryce w Białężycach koło Wrześni, pod wieloma względami wyznacza standardy wśród aut dostawczych. Samochód ma bardzo bogate wyposażenie ...
    Volkswagen Crafter 4MOTION z napędem firmy Achleitner
    Volkswagen Samochody Użytkowe wyposażył w tym roku swój największy model "Crafter 4MOTION" w napęd na wszystkie koła. Duża masa Craftera z ładunkiem wymagała zastosowania specjalnej konstrukcji napędu. Skorzystano ...