Zastanawiam sie nad wyborem auta oto propozycje odrazu powiem ze auto bedzie uzytkowane w miescie dziennie okolo 10km,Moje propozycje i prosze o porady na temat silnikow i ogolnie HYUNDAI Coupe 2.0 GLS [link do eBay wygasł] TOYOTA Celica S
[link do eBay wygasł]
budzet do 16 tys.No i jeszcze mysle na bmw e46 tylko duzo bardzo tego jest kazdy kupuje i kazdy radzi zeby to kupic.
Auto musi być sprowadzone? Hyundai jest ok i E46 . Jak dla mnie bezpieczniejszym wyborem jest sprowadzenie sobie E46. Lepiej trzyma cena i łatwiej będzie kiedyś odsprzedać. Dlatego proponuję E46 najlepiej z (1,8)1,9.
Roadmap E - samochody elektryczne od Volkswagena "Roadmap E" koncern Volkswagen rozpoczyna największą w światowym przemyśle samochodowym ofensywę w dziedzinie samochodów elektrycznych. Najpóźniej do 2030 roku Volkswagen dokona elektryfikacji całej oferty swoich ...
TDCI są tylko mocno wrażliwe na paliwo ale jak sobie będziesz je filtrował przez coś to będzie ok wiem po sobie wszyscy mi mówili żeby tego nie brać ale postawiłem na swoim i jak narazie jeżdżę bezawaryjnie
Spoko Ford mi sie nie podoba.Powiem wam ze kupno pierwszego samochodu to bardzo trudna rzecz kazdy mowi co innego jak narazie BMW E46 jest na 1 miejscu mojej listy.Kolega ma do sprzedania BMW 316i z 2001 w automacie 101.000km przebiegu pojade ogladnac warto?I tu mam kilka linkow nad ktorymi sie zasnatawiam dziekuje za porady
Fiat grande punto 1.4 16v racing [link do eBay wygasł]
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.