Pomoc w wyborze CB radia

06 Lip 2008, 10:25

Witam mam zamiar zakupic CB radio do mojej nowej Fury :lol:
Chciałbym aby był to dobry sprzęt by się nie psuł taki który pare ładnych latek wdzięcznie mi będzie służył jakie są wasze propozycję :D

Jaka firma robi najlepsze i ile takie dobre CB musi kosztowac! (z anteną i wszystkim )
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: k/Poznań

07 Lip 2008, 12:28

ja slyszalem ze najlepsze podobno sa PRESIDENT
ale kosztuja troche - tak od 500 zł w góre

pozdrawiam
blacksentinel

07 Lip 2008, 14:22

Szukam coś do 300 400 zł
:D
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: k/Poznań

10 Lip 2008, 18:19

Ostatnimi czasy na rynek weszły radia TTi i cieszą się dobrą opinią.No i co najważniejsze są w miarę tanie.Dobrymi modelami są TTi TCB 770 i TTI TCB 880.Mają dobre filtry szumów no i wszystko to,co jest potrzebne w radiu CB na drodze.Dobre jest w tych radiach to,że mają przyciski do zmiany kanałó na gruszce.No i muszę przyznać,że dość ładnie się prezentują.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

16 Mar 2010, 18:51

Witam, mysle ze najlepszym radiem jest Uniden 520 xl, do tego w rewelacyjnej cenie. Sam posiadam kilka nowych sztuk na sprzedaz. Kontakt pod nr: 506 800 889.
balloon
Nowicjusz

Miejscowość: Kielce
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW Concept X6 2007
    BMW Concept X6 ten przedprodukcyjny samochód koncepcyjny jest pierwszym na świecie autem typu SAC (Sports Activity Coupé). Koncept prezentuje wizję BMW scalającą cechy modeli BMW X z atrybutami typowymi dla ...
    Lexus UX 250h E-Four - kompaktowy SUV
    UX to nowy kompaktowy SUV Lexusa, oferowany m.in. z napędem hybrydowym z silnikiem 2,0 l o łącznej mocy 184 KM. Auto powstało na platformie GA-C. Wersja 4x4 z elektrycznym układem E-Four zużywa według pomiaru WLTP od 5,8 ...