Pomoc w wyborze kamery samochodowej/videorejestratora

17 Sty 2019, 15:20

Witam, poszukuje kamery najlepiej do 600 zł z szerokim kątem rejestrowania obrazu najlepiej 170 stopni. Fajnie jakby miała wbudowaną kamerę i obsługiwała przynajmniej 64 GB kartę pamięci. Dobry odczyt i jakość obrazu w rożnych warunkach atmosferycznych i w nocy. Jeśli w tym przedziale cenowym jest jakaś kamerka która spełnia te funkcje i nie sprawi mi problemów, jakiś awarii.. to chciałbym zapytać czy ktoś sie orientuje?
Znalazłem trzy interesujące mnie kamery (poniżej), która z nich była by najlepsza?

1. VIOFO WR1 WIFI
2. Mikavi PQ1 GPS
3. XBLITZ GO SE
Eskulap120
Obserwowany

30 Sty 2019, 20:44

Z tych kamer zdecydowanie Mikavi PQ1. Najszerszy kąt widzenia obiektywu 170 stopni, przy Viofo masz mniej bo 160 stopni. Lepsza jakość - Mikavi nagrywa w Super Full HD, Viofo w Full HD. Poza tym przy Mikavi masz tryb parkingowy, wejście HDMI (przydatne przy oglądaniu), HDR. Przy Viofo tego nie ma.
lotek33
Aktywny

Zdjęcia: 3
Auto: vw golf 3
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna + LPG
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Awaria samochodu w weekend. Jak oszacować koszty?
    Weekendowa wycieczka to przyjemna wizja spędzenia wolnego czasu. Co jednak zrobić, gdy podczas podróży zepsuje się auto? Bezpieczeństwo pasażerów i kierowcy to podstawa. Później trzeba jeszcze pomyśleć ...