Pomoc w wyborze pompy paliwowej.

09 Lis 2015, 17:27

Cześć, słuchajcie mam ogromną prośbę odnośnie wyboru pompy paliwowej.. Mojemu tacie wczoraj siadła i niezwłocznie poszukuje UŻYWANEJ, model samochodu to TOYOTA AVENSIS T25 2004 r. 1.8 95kW

Możecie mi pomóc z jakimiś stronkami gdzie mógłbym zamówić i jakimi tagami szukać/jakie modele itd? Jestem mega ograniczony z czasem (praca) a tato potrzebuje na już ponieważ ma unieruchomiony samochód a bardzo mnie prosił żebym pomógł, także będę wam BARDZO wdzięczny za wszelaką pomoc!! Z góry przepraszam jeżeli dubluję temat ale na prawdę mi zależy na czasie..
Michu1324
Obserwowany

Auto: Toyota Avensis
Paliwo: Benzyna + LPG
Rok produkcji: 2004
0

09 Lis 2015, 21:20

Michu1324 napisał(a):Jestem mega ograniczony z czasem (praca)
A my co ? niby nie mamy co robić ? Obiecałeś więc się bierz do roboty. Do rana daleko. Nocka przed Tobą.
Michu1324 napisał(a):Możecie mi pomóc z jakimiś stronkami gdzie mógłbym zamówić i jakimi tagami szukać/jakie modele itd?
Możesz popatrzeć [ np. na allegro ]
Ostatnio edytowany przez MotoAlbercik 11 Lis 2015, 13:06, edytowano w sumie 2 razy
Powód: forum samochodowe to nie pomoc społeczna...
Nie odpowiadam na problemy na PW
bonifacy
Stały forumowicz

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
1

11 Lis 2015, 13:09

Chyba pomyliłeś forum z p[omocą społeczną...
Myślisz, że my będziemy za ciebie szukać po sklepach lub po necie takiej pompy? A może ci jeszcze ją kupić i podrzucić do domu? Bo nie masz czasu, pracujesz. My to rozumiemy. Pod jaki adres ci ją podrzucić? A w sumie, to wiesz co? Od razu jak już u ciebie będziemy, to ci ją wymienimy, bo przeciez czasu nie masz na to...Praca....
Sorki, ale musiałem.
Skoro nie ma czasu na szkanie, to auto zaholować albo na lawecie zawieść do mechanika - on poszuka odpowiedniej pompy i wymieni.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000
2
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Saab 96 V4 Rally
    Saab 96 V4 Rally z początku lat siedemdziesiątych, jest oryginalnym pojazdem rajdowym zakupionym przypuszczalnie przez prywatny zespół rajdowy lub prywatnego kierowcę rajdowego. Samochód ten posiadał czarne ...