Pomoc w wyszukiwaniu interesujących produktów

20 Sie 2009, 23:53

Witajcie,
Razem z kolegami zajmujemy sie stroną która pobierając dane z serwisów aukcyjnych takich jak allegro (na chwile obecną) ma ułatwić wyszukiwanie interesujących produktów oraz sama podpowiedzieć które z wyników są najciekawsze. W tym przypadku chodzi o wyszukiwanie ofert motoryzacyjnych. Dlatego ciekaw jestem co wam sie podoba na chwilę obecną i co sie nie podoba w tym co zrobiliśmy oraz co byście chcieli żeby w takiej wyszukiwarce było celem zwiększenia efektywności szukania. Wszystko po to żeby można było jeszcze łatwiej znajdować interesujące oferty

pozdrawiam:)
Ostatnio edytowany przez blobasek, 21 Sie 2009, 13:15, edytowano w sumie 1 raz
blobasek
Nowicjusz

Miejscowość: Szczecin

21 Sie 2009, 13:15

trochę zalatuje mi tu reklamą, dlatego wykasowałem link
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Circle K zawiesza działalność w Rosji
    Właściciel sieci stacji Circle K, kanadyjska firma Alimentation Couche-Tard Inc. (Couche-Tard), jedna z największych na świecie firm działających w obszarze handlu detalicznego, podjęła decyzję o zawieszaniu działalności ...