Nowa Honda Civic Type R - pierwsze szczegóły i zdjęcia Na Targach Motor Show we Frankfurcie podczas Konferencji prasowej, prezydent Honda Motor Europe ujawnił pierwsze szczegóły gorąco oczekiwanego nowego modelu Civic Type R. 2 - litrowy silnik nowego Civica Type R z bezpośrednim ...
Fiat 500 - samochód do miasta Włoska propozycja ma w 2019 roku ponad 13-procentowy udział w rynku. Od stycznia do kwietnia 2019 roku zarejestrowano 756 samochodów. Fiat 500 to odpowiedź na potrzeby osób poszukujących aut, które wyróżniają ...
Mazda w benzynie dobry pomyśl, jezeli chodzi o M6 GJ to szczerze mówiąc nie mam pojęcia co do kosztów eksploatacji, jest to nowy model(2013) wiec o usterkach będzie jeszcze cicho przez najbliższe 2lata. Może ktos na forum Ci pomoże
A wy dalej z tą Avensis i Accordem... Kolezanka potrzebuje informacji na temat Mazdy 6 GJ III, wizualnie M6 wygrywa puki co z Toyotą i Hondą, technicznie wydaje mi się że idą łeb w łeb ale to tylko moja opinia... Zawsze są jakieś wady i zalety danej marki
Zgadzam się każda ma wady i zalety, ale nie odrzuciła ich w poprzednim temacie ale nic nie napisała o nich. Taki Avensis może wpaść w oko bo jest zgrabny ale Accord pewnie będzie za duży "klocek" jak dla kobiety.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.