Audi A4 jest większe moim zdaniem(a to audi to ma być sedan czy kombi?) [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] chodzi o takie? No ja nie wiem, audi jest większe, ale toyote za tą cenę znajdziesz z mniejszym przebiegiem
Super samochód w dobrym wyposażeniu, ale boję się o to, że liczniki mogły być cofnięte - autko zwykle do biznesowych tras a tu niecałe 170k w 8 lat? Fajny, kupiłbym, ale wpierw sprawdziłbym czy przebieg jest realny.
To prawda stan licznika jest zastanawiajacy, mieszkam w Holandi i wiem jakie tu sie robi przebiegi 40-50 tys rocznie to tutaj norma a nikt nie kupuje audi zeby stalo pod domem tym bardziej w dieslu powinienes to sprawdzic jesli jest mozliwosc
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
System wypożyczania samochodów na minuty w Warszawie Bezobsługowy system wypożyczania samochodów na minuty, który już od 3 lipca dostępny jest w Warszawie. Może z niego skorzystać każda osoba, która posiada prawo jazdy przynajmniej rok oraz kartę bankomatową. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.