Audi A4 jest większe moim zdaniem(a to audi to ma być sedan czy kombi?) [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] chodzi o takie? No ja nie wiem, audi jest większe, ale toyote za tą cenę znajdziesz z mniejszym przebiegiem
Super samochód w dobrym wyposażeniu, ale boję się o to, że liczniki mogły być cofnięte - autko zwykle do biznesowych tras a tu niecałe 170k w 8 lat? Fajny, kupiłbym, ale wpierw sprawdziłbym czy przebieg jest realny.
To prawda stan licznika jest zastanawiajacy, mieszkam w Holandi i wiem jakie tu sie robi przebiegi 40-50 tys rocznie to tutaj norma a nikt nie kupuje audi zeby stalo pod domem tym bardziej w dieslu powinienes to sprawdzic jesli jest mozliwosc
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
11. zlot Master Truck - Opole 2015 Z wielką radością ogłaszamy, że na tegorocznym zlocie Master Truck, ku wielkiej uciesze zgromadzonej publiczności, wśród wystawionych modeli ciężarówek obecny będzie też fiński "Highway Hero", bowiem swój ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.