Audi A4 jest większe moim zdaniem(a to audi to ma być sedan czy kombi?) [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] chodzi o takie? No ja nie wiem, audi jest większe, ale toyote za tą cenę znajdziesz z mniejszym przebiegiem
Super samochód w dobrym wyposażeniu, ale boję się o to, że liczniki mogły być cofnięte - autko zwykle do biznesowych tras a tu niecałe 170k w 8 lat? Fajny, kupiłbym, ale wpierw sprawdziłbym czy przebieg jest realny.
To prawda stan licznika jest zastanawiajacy, mieszkam w Holandi i wiem jakie tu sie robi przebiegi 40-50 tys rocznie to tutaj norma a nikt nie kupuje audi zeby stalo pod domem tym bardziej w dieslu powinienes to sprawdzic jesli jest mozliwosc
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Moda MINI na wiatr i niepogodę - bardzo Brytyjska MINI to nie tylko samochód. Z tą marką związany jest również styl życia, który fascynuje nie tylko na drodze i w garażu. Zgodnie z mottem YOU.ME.MINI. od września 2013 w nowej kolekcji MINI Lifestyle ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.