Pomocy,brak świateł w przyczepce.

01 Kwi 2012, 16:29

Witam serdecznie wszystkich,zwracam się z prośbą do was bo mam następujący problem.Po podłączeniu przyczepki okazało się że nie świecą wszystkie tylne lampy,więc podpinałem żarówkę by sprawdzić gdzie jest prąd.Okazało się że w przejściówce nie ma nigdzie, natomiast w gniezdzie 13 pin zamocowanym koło haka jest prąd tylko w 3pin---masa dla obwodów 1...8 oraz 12** i 9pin---zasilanie ciągłe oraz 10pin---zasilanie sterowane wyłącznikiem zapłonu.Panowie co jest grane,gdzie jest coś nie tak,sprowadziłem to auto z niemiec i mam dokumenty na założony hak i jest tam również kodowanie na ESP po zamontowaniu haka,zwróciłem uwagę na wpis że owe kodowanie było wpisane długopisem i posiada nowy numer zakodowania,więc może w serwisie po podłączeniu VAGA coś nie tak zrobili. Panowi może ktoś wskazać miejsce bezpiecznika odpowiedzialnego za elektrykę w przyczepce? Bardzo proszę o sugestie ponieważ jestem poza granicami kraju a szykuje mi się sprowadzenie łodzi na przyczepce podłodziowej do kraju. Moje auto to audi a4 b7 avant z 2007r
ryniud
Obserwowany

Prawo jazdy: 05 08 1990
Auto: audi a4 b7 2.0 tdi 140 pk