witam jak w tytule poszukuje auta powyzej 98r oszczedne a zarazem dynamiczne szybkie mało awaryjne i duzy kuferek najlepiej kombi powyzej 500l licze na wasza pomoc pozdrawiam
Biały osad pod korkiem oleju Zauważyłem, że pod korkiem wlewu oleju mam sporo białego osadu i na bagnecie nie widać poziomu oleju wogóle. Czytałem trochę na ten temat ale mi np. płynu chłodniczego nie ubywa, nie robię tylko krótkich odcinków ...
Jak uniknąć błędów podczas zakupu używanego samochodu? Wybór i zakup używanego samochodu może być skomplikowanym zadaniem, które wymaga ostrożności, dokładności i pewnej wiedzy. Konieczne jest zajrzenie nie tylko „pod maskę”, ale także „w papiery”. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.