POMOCY Z WYBOREM NAWIGACJI

16 Lut 2009, 21:02

Cześć. Mam na imię Paweł i potrzebuję nawigacji GPS. Pracuję jako kamerzysta więc interesowałby mnie model z bardzo dokładną mapą Polski, nie koniecznie muszą być inne państwa. Niestety koszt jaki mogę ponieść na jej zakup nie przekracza 700zł. Gadżety też nie są potrzebne typu mp3.

Za wszelką udzieloną pomoc dziękuję.
pawlow10
Nowicjusz

16 Lut 2009, 21:47

Samo urządzenie to jeszcze nie sukces . Powinieneś się wpierw zorientować jakie oprogramowanie Ci odpowiada ( mapamap , automapa , miomap itp... ) Ważne jest też czy chcesz mieć mapy legalne czy poprostu piraty . Mówią że Automapa jest najlepsza , najdokładniejsza , ale może Ci spasować co innego . Zanim cokolwiek zakupisz ( w każdym urządzeniu jest jakaś mapa i oprogramowanie w wersji pełnej lub niepełnej , z aktualnymi mapami , lub bardzo starymi ), jeśli masz możliwość to przetestuj i wybierz navi z takimi mapami jakie Ci pasują .
bonifacy
Stały forumowicz

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna

16 Lut 2009, 22:24

czym różnią się poszczególne rodzaje oprogramowania a i mapy wolałbym miec legalne. Ciężko z testowaniem a jak wiadomo producenci zachwalają tylko swój sprzęt
pawlow10
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Instalacje gazowe V generacji
    Te instalacje LPG pozwalają na wtrysk gazu w fazie ciekłej do kolektora dolotowego (konieczność nawiercenia kolektora i montażu w nim wtryskiwaczy gazowych), bądź bezpośrednio do komór spalania za pośrednictwem wtryskiwaczy ...