Pomogę w problemach z nawigacją

Która z map jest według Ciebie najlepsza?

iGO Primo
1
10%
iGO 8
0
Brak głosów
TomTom
4
40%
AutoMapa
4
40%
Garmin
1
10%
Becker
0
Brak głosów
Razem głosów : 10

06 Lut 2011, 00:19

Jeśli masz jakiś problem z nawigacją, lub nie wiesz co kupić, chętnie pomogę. Mam 8-letnie doświadczenie w konfiguracji nawigacji dla różnych potrzeb. Napisz na PW odpowiem na każde pytanie i myślę, że dam sobie radę z każdym problemem. Pomogę chętnie kierowcom ciężarówek skonfigurować nawigację dla potrzeb TIR. Piszcie, dzwońcie wspólnie damy radę.
k1gps
Nowicjusz

Miejscowość: Kąty Wrocławskie

10 Lut 2011, 08:11

Czy mogl bys mi wgrac dobra mape europy z dokladna Polska lub wogole dokladna europe na SD do JVC kc-px501?oczywiscie bede sklonny zaplacic za karte i mapke;]ile to by moglo kosztowac?
kamilk
Nowicjusz

Miejscowość: Radzyn Podlaski

10 Lut 2011, 18:21

Ten JVC potrzebuje dużej ingerencji w oprogramowaniu. Bez urządzenia nie jestem w stanie nic zrobić. Wszystko co bym wgrał na kartę nie odpali, bez wgrania skryptu do środka.

Otrzymałem dzisiaj tj. 2011-02-11 pocztą, wgrałem iGO Primo cała Europa i odsyłam jutro pocztą, na adres który mi podałeś. START z przycisku FOTO.
k1gps
Nowicjusz

Miejscowość: Kąty Wrocławskie

20 Lut 2011, 20:09

szukam dobrej mapy do navigacji Vordon 5 interesuje mnie Niemcy Francja i oczywiscie polska
dziku23_zz
Nowicjusz

Miejscowość: Legionowo

26 Lut 2011, 16:19

Witam,
Mam problem z nawigacją Vordon 5" zakupioną kilka dni temu. Mianowicie przy wyszukiwaniu ulic nie występuje litera "Ł", tym samym nie jestem w stanie znaleźć ulicy zaczynającej się na tą literę. Z pozostałymi polskimi literami nie ma problemu, tak samo jak przy nazwach miejscowości (wpisując "L" wyświtla też miasta m.in. na "Ł"). Problem dotyczy tylko tej jednej litery w szukaniu ulic.
Być może jest to kwestia ustawień, jednak nie mogę dać sobię z tym rady.
Bardzo proszę o pomoc :)
Mart0211
Nowicjusz

Miejscowość: K-ce

27 Lut 2011, 00:23

WITAM
Mam tomka tt one xl od kilku lati nie narzeka na niego , ale teraz chcialbym przyjechac do polski ale nie ma map . kiepsko. kupilem karte 4gb (nie hc) i chcialbym wgrac mapy europy i w tym polski zeby pokonac trase . nigdy nie probowalem wgrywac map bo jest tylko 1gb pamieci i juz niema miejsca na jeszcze mape polski , wiem ze trzeba wgrac mapy i navcore ale niewiem jaki i z kadzeby poszlo na karcie. czy ktos wie co z tym zrobic zeby dzialalo?
dzieki wielkie
DJ
davyjones
Nowicjusz

Miejscowość: z zagranicy

27 Paź 2012, 11:14

A próbowałeś ściągnąć aktualizację ze strony producenta? Bo tam powinieneś mieć dostępne mapy Polski oraz ogólnie rzecz biorąc Europy.
Savro
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Auto: BMW M3
Paliwo: Benzyna

01 Lis 2012, 07:54

Otrzymałem dzisiaj tj. 2011-02-11 pocztą, wgrałem iGO Primo cała Europa i odsyłam jutro pocztą, na adres który mi podałeś. START z przycisku FOTO.

Nie boisz się na forum chwalić że wgrywasz lewiznę?
Kolejna sprawa co to za odblokowanie że program uruchamia się przez FOTO? Przecież w tym modelu rusza skrypt z SD bez ingerencji w urządzenie.
marek216
Nowicjusz

Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: ford windstar

02 Gru 2012, 18:16

Nie miałem styczności z nawigacją tej firmy,więc ciężko mi cokolwiek powiedzieć. Ja mam wgraną fabryczną,nigdy nie wgrywam lewego oprogramowania,wszystkie niezbędne sterowniki pobieram ze strony producenta.
Savro
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Auto: BMW M3

14 Mar 2013, 15:13

Witam,szukam rozwiązania problemu z navi w nissanie primera p12 z 2002 roku,wszyscy mi mówią że nie ma mapy na polskę ale jakoś trudno mi uwierzyć że polak potrafi a tego jeszcze nie rozgryzł.Więc pytanko -możesz coś na to poradzić? Dodam iż nie wiem nić o danych technicznych navigacji ponieważ nie mam książki do auta z resztą i tak była po niemiecku.Mam płytę na której widnieje napis:Programme CD-ROM 25920 AV106/VUR-5832C jest to wydanie z 2002 roku.
Czekam na odpowiedź
wiola0051
Obserwowany

Prawo jazdy: 30 06 1990
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: nissan
Silnik: 2.0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002

01 Lis 2013, 17:20

Witam kupiłem nowego larka 43.3 i nie widzi mi karty,a dokładnie chodzi mi o nowy panel do tego larka menu nowe proszę o pomoc.
jacekmb1
Nowicjusz

23 Kwi 2014, 19:08

kupiłem nawigacje radio samochodowe z wysuwanym ekranem lg lan 9700r bez karty pamieci jak odblokowac to radio żeby działały inne mapy np automapa igo itp. jaka mogła być orginalna mapa teraz po włożeniu karty z automapa wgrywana czytnikiem pisze że karta nieważna urzadzenie jest na windowsie 5 ce.Pozdrawiam
kj71
Obserwowany

Auto: opel astra

23 Kwi 2015, 11:27

Nawigacja VORDON 5
Nie mogę wprowadzić nowej trasy, ponieważ wyświetla się stara, lecz nie przejechana trasa - jak mam ją skasować?

Pozdrawiam!

BanGit
BanGit
Obserwowany

Prawo jazdy: 13 08 1985
Przebieg/rok: 4tys. km
Auto: Renault Scenic
Silnik: 1,6
Typ: Van
Rok produkcji: 2001

23 Cze 2016, 12:43

Dzień dobry
Kupiłam auto ,mercedes B z instalacją fabryczną nawigacji, która tylko jednaj jest przygotowana do nawigacji i trzeba tam wprowadzic odpowiednia kartę pamięci z mapami.Czy potrafiłby Pan to urządzenie tak skonfigurowac aby działało?
pozdrawiam
gorskityrpa75
gorskityrpa75
Obserwowany

Prawo jazdy: 22 02 1964
Przebieg/rok: 7tys. km
Auto: Mercedes B
Silnik: 1.6 110 KM
Typ: Inny
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2015

29 Wrz 2016, 18:55

Witam
Potrzebuję pomocy w konfiguracji nawigacji mio spirit 695 na potrzeby dla kierowcy tira.
Pozdrawiam
Mariuszgsx
Nowicjusz

Prawo jazdy: 13 09 2001
Przebieg/rok: 12tys. km
Auto: vw tiguan
Silnik: 2.0
Paliwo: Diesel
Typ: SUV
Rok produkcji: 2008