Pomóżcie jakie auto wybrać? Punto, corsa, polo czy ibiza

23 Maj 2011, 13:42

Jestem kobietą, nie znam się kompletnie na samochodach poszukuję coś małych rozmiarów żeby dużo nie paliło na dojazdy do pracy. Zastanawiałam się nad takimi samochodami :
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do Tablica wygasł]
[link do Tablica wygasł]
[link do Tablica wygasł]
[link do Tablica wygasł]
[link do Tablica wygasł]
Pomoże ktoś?
gumi201
Nowicjusz

Miejscowość: podkarpacie

23 Maj 2011, 19:25

Polecam Punto II mam go ,samochód mały wszędzie się wciśnie ,najlepiej zagazowany pali gdzieś z 7- 8l ekonomiczna jazda LPG . Wady to mała dynamika tylko 60 km ale dla kobiety to chyba nie istotne.
slawob
Nowicjusz

Miejscowość: podbeskidzie

23 Maj 2011, 21:44

Ibiza 2fl to doskonały wybór ;) Dynamiczne, zrywne i ładne auto. Jeśli masz wybierać pomiędzy puntem corsą a ibizą wybór jest oczywisty. Do fiatów trzeba się przyzwyczaić, corsa nie imponuje urodą a jazda Ibizą wydaje się oczywista - bardzo naturalna ;]
a5f5c1
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy to koniec Diesel’a? Emisja spalin ma ciąg dalszy
    W ostatnich latach przemysł motoryzacyjny znalazł się w centrum jednej z największych afer związanych z emisją spalin. Skandal, który stał się powszechnie znany jako "dieselgate", odsłonił kompleksowy proceder fałszowania ...
    Zbyt zmęczony, żeby wracać!
    Przed nami ostatnie dni wakacji i nieuniknione powroty do domów. To, jak będzie przebiegała podróż, zależy w dużej mierze od naszego przygotowania. Powroty z wakacyjnych wyjazdów mogą okazać się problematyczne, ...