23 Cze 2009, 18:36
a czego Pani szuka dokładnie ? ja w polsce już nie kupuję aut od dawna, dlatego że nikt ci nigdy prawdy nie powie, jak miało stłuczkę to każdy chce to ukryć, jeżdżę do niemiec po auta od kilku już lat i tam kupuję z pewnych i sprawdzonych źródeł.
sprowadzam też z tamtąd maszyny budowlane do firmy ale to już ina historia
Nie kupuję aut w tureckich komisach a tylko i wyłącznie w niemieckich lub od osób prywatnych
tam przynajmniej jak coś było to albo od razu mi mówią co gdzie i jak..
w sobotę proszę zaklikać do mnie bo będę miał 2-3 auta do sprzedania roczniki od 2000 w górę, przeważnie biorę japońce honda, mazda
jest nawet jedna taka honda, mechanicznie igła, 100% bezwypadkowa, z dobrym wyposażeniem ma jedną małą wadę -można ją zlikwidować za nieduże pieniążki, więcej informacji na pw jeżeli będzie zainteresowanie, myślę że cena będzie poniżej giełdowej -allegrowej , oczywiście nie namawiam , nie zmuszam , tylko proponuję a i tak wiem że szybko mi się sprzeda
a co do innych aut to hmm trzeba raczej jeździć i szukać, szukać i jeszcze raz szukać kierować się zasadą że nie ma okazji hehe
allegro czy otomoto to jest taka loteria, aczkolwiek dobre rzeczy sprzedają się bardzo szybko
Pozdrawiam