Pomóżcie mi zdecydować co kupić

18 Sty 2009, 11:23

Mam zamiar kupić autko do 30 tyś szczerze myślę o volvo v40 rocznik 2003-2004 z full opcją co wy o tym sądzicie może polecilibyście mi inne autko proszę o pomoc i opinie.Jak ktoś ma większą wiedzę proszę o kontakt na email podam tez gg zainteresowanym.Pozdrawiam i liczę na waszą pomoc.
Mazzy
mazzy
Nowicjusz

Miejscowość: Wodzisław Śląski

18 Sty 2009, 23:17

v40 fajne auto, generalnie volvo są samochodami bardzo porzadnymi, bezpiecznymi, malo awaryjnymi, podstawowa wada jest to, ze czesci do volvo sa bardzo drogie, i czasami ciezko dostac.
bykuu
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: z nienacka

20 Sty 2009, 18:05

no fakt z tymi częściami do volwo jest kiepsko ale mało awaryjne autko zawsze jest na +
Krystian ................
Hunia
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Autocasco dla motocykla - o czym pamiętać
    Jazda motocyklem kojarzy się z radością i przyjemnością, jednak nie można zapominać o potencjalnych ryzykach i nieprzewidzianych sytuacjach, jakie się z nią wiążą. Aby finansowo zabezpieczyć się przed ich skutkami, warto ...
    Rajd Dakar to nie tylko zawodnicy i kibice
    Największe imprezy motoryzacyjne przykuwają uwagę całego świata wielkimi emocjami i świetną organizacją. Niewielu kibiców zdaje sobie jednak sprawę, jak ogromnym wyzwaniem dla organizatorów jest dopięcie wszystkiego ...