Pomożecie jakie radio i głośniki wybrac?

09 Kwi 2011, 10:53

Witam kolejny raz. MOżna powiedziec ze troszke mnie pojechaliscie, albo moj pomysł jesli chodzi o wybór radia i głośników: https://www.forumsamochodowe.pl/prosze-o ... htm#279692

W takim razie to pomożecie mi wybrac i wskazecie mi moze jakies konkretne dobre radio i głośniki na tylną połke do mojego polo?

Byłbym wdzięczny, bo nie chce schrzanic kupując jakies buble. Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez masakrator88, 09 Kwi 2011, 22:37, edytowano w sumie 1 raz
Trzeba dbać o auto jak o własną dziewczynę!
masakrator88
Nowicjusz

Miejscowość: opolskie

17 Kwi 2011, 13:35

[link do oferty na Allegro wygasł]
Takie głośniki proponuję i radio takie:

Aby to jakoś zagrało i nie padło po kilku miesiącach.
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

17 Kwi 2011, 20:16

Głośniki ok ale aukcja jakaś dziwna albo z błędem albo chce naciągnąć ludzi bo jest 136zł za sztukę a są też aukcję 149zł za komplet.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

17 Kwi 2011, 20:56

ZESTAW ZAWIERA:

- 2x GŁOŚNIK HERTZ DCX-165
- 2x KPL ŚRUBEK MONTAŻOWYCH
- KARTA GWARANCYJNA WAŻNA 24 MIEŚ.FIRMY ELCO-EXIM

Myślę, że może po prostu chce sprzedać to co ma. Wystawiając cenę identyczną do reszty nie przyciągnie zbytnio uwagi klienta. Nie ważne z resztą. Chodziło mi o ten konkretny przetwornik, ewentualnie można szukać czegoś w zestawie, np.

Ewentualnie jakbyś trafił gdzieś okazję np. [link do oferty na Allegro wygasł] i te głośniczki wylicytował tak do 50 zł to warto wziąć je chociażby na to aby dowiedzieć się jak grają, bo osobiście słyszałem zarówno pozytywne jak i negatywne opinie o tej firmie.
Sam niedawno przesiadłem się z fabrycznych głośników na pioneer'y no i efekt jest słyszalny, nie trzeba być specem od dźwięku aby to usłyszeć. A Hertz gra jeszcze lepiej :wink:
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Volvo V40 R-Design - sportowa odmiana nowego modelu
    Na targach motoryzacyjnych w Paryżu po raz pierwszy zostanie zaprezentowana sportowa odmiana nowego modelu Volvo V40 - R-Design. Auto ze zmienionym zawieszeniem i topowym silnikiem T5 o mocy 254 KM, będzie rywalizować ze ...
    BMW Z9 Convertible 2000
    Projekt BMW Z9 Convertible skupia się przede wszystkim wokół wnętrza, które ma ułatwiać podróżowanie i pozwolić kierowcy skoncentrować się na wykonywaniu podstawowych zadań poprzez wykorzystanie technologii ...