uuuuu i nic zero pomysłu myślałem i jeszcze coś wymyśliłem może cały środek na srebrno albo ciemny grafit i chyba przy tym zostanę tylko jaki kolor wybrać
hajdi22 napisał(a):witam macie jakiś pomysł jak je pomalować odnowić środek na srebrno ale cały bez tego czarnego dodatku a może cały środek na czarno -pomorzecie.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Kierowco - mądrze używaj świateł w samochodzie W sezonie, kiedy pogorszona widoczność z powodu opadów i gęstych mgieł niejednemu kierowcy sprawia kłopot, dbanie o sprawność i czystość oświetlenia w naszym samochodzie nabiera szczególnego znaczenia. Bardzo ...
jak dla mnie środek na czarno , i przepolerowany rant , optycznie może być palce lizać mam na myśli coś takiego : albo jakieś czerwone wstawki, lubię takie zestawienia
albo popatrz na coś takiego, tylko sam rant przepolerowany i od razu opona bedzie sie odcinać od opony :
Odpowiednie środki do polerki to oczywiście jedna sprawa,a druga to malowanie. Jeżeli chcesz uzyskać dobry,,ładny efekt- proponuje proszkowanie,z tym że nie będzie on trwały na kilka sezonów.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.