Porada szybka lakiernictwo

10 Mar 2007, 15:59

witam wszystkich a ja z takim pytankiem w poniedziałek daje auto do lakiernika na pomalowanie maski i grila na co mam zwrócić uwage przy odbiorze gościu stwierdził ze zetrwa mu to jeden dzien cos nie za szybko ???
krzysieklg
Nowicjusz

10 Mar 2007, 16:16

nie jestem pewien ale to nie trwa długo tylko mnie martwi czy to nie za krótko żeby lakier wysechł
pietrzyk
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: sosnowiec

08 Maj 2007, 08:21

Za krótko to jakis patracz na 100% nochyba że uzywa jakis specyfików do szybszego schniecia ale to jest troche niebezpieczne, bo czasem wywoluje niepożądane skutki.
Łukasz789
Aktywny

Miejscowość: Kraków

08 Maj 2007, 14:36

Za krótko to jakis patracz na 100% nochyba że uzywa jakis specyfików do szybszego schniecia ale to jest troche niebezpieczne, bo czasem wywoluje niepożądane skutki.

zgadzam sie.Lakiery zazwyczaj schna okolo kilku dni, bez wzgledu na to, jaki on jest "nowoczesny".
BMW M Roadster, może kiedyś...
maniokin2
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: tomaszów mazowiecki

26 Cze 2011, 07:34

jeśli gostek posiada kabine i wyjdzie czysto tzn bez syfu a maska i gril nie są mocno pokancerowane to jest to jak najbardziej możliwe
kozybisko
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi R8 V10 RWS
    Audi Sport GmbH poszerza serię modelową R8, wprowadzając nową wersję z napędem na tylną oś. Audi R8 V10 RWS pojawi się na rynku w limitowanej edycji 999 egzemplarzy w wersjach Coupé i Spyder. Samochód napędzany ...