Jeszcze bardziej zwrotne: zawieszenie - Audi RS 6 Avant Zarówno przednia, jak i tylna oś nowego Audi RS 6 Avant to konstrukcje pięciowahaczowe, osobno pochłaniające siły wzdłużne i poprzeczne. Połączenia i ramy pomocnicze wykonane są głównie z aluminium. Rozstaw ...
Samochody, które komunikują się ze smartfonem i otoczeniem Współczesne samochody są połączone z siecią. Dzięki temu mogą komunikować się ze służbami ratunkowymi, a nawet z infrastrukturą drogową i innymi pojazdami. Zgodnie z wizją Renault będzie to kluczowe dla pojawienia ...
Nie wiem nie miałem styczności z tym programem.
Jak już powiedziałem używam programu Photoshop CS2 9.0
Jest naprawdę super. Moje prace w tym programiku można zobaczyc na stronie fotosik.pl u użytkownika norpaw
Zapraszam komętarzyki mile widziane!
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.