Ja miałem a4 z 95 roku z 1.8 pod maską. Latałem nią 3 lata - było to moje pierwsze auto i łatwo nie miało ale złego słowa na nią nie powiem Sprzedałem ją kumplowi za 4700 bo niby ile wołać za 18 letnie auto które na wyposażeniu oprócz absu, 2poduch, elektrycznych szyb i szyberdachu nic nie miało. Kumpel dalej nią jeździ, założył LPG i dziennie robi nią 60km i również złego słowa na nią nie powie
pawel93 napisał(a):Sprzedałem ją kumplowi za 4700 bo niby ile wołać za 18 letnie auto które na wyposażeniu oprócz absu, 2poduch, elektrycznych szyb i szyberdachu nic nie miało.
Jak bez klimatyzacji i instalacji gazowej to rzeczywiście można coś znaleźć w okolicach 5-6 tysięcy, ale w 9 na 10 przypadków będzie coś droższego do zrobienia - zawieszenie albo coś innego.
To też jest ciekawa kwestia, bo np jeżeli są dwa auta do wyboru: - za 4k, ale wiadomo, cena nizsza wiec pewnie cos do zrobienia - za 6,5k niby wszystko ok
to opcja warta rozwazenia moze byc kupno tańszego z tych samochodów i zrobienie niezbędnych napraw już we własnym zakresie - wtedy wie się żę kupiło się za 4k, 2-3k zainwestowało się w remont. Ale przynajmniej wiesz na 100% że naprawiłeś i jest sprawne.
W przypadku droższego samochodu może się okazać że niby na pierwszy rzut oka ok, niby serwisowany a później wyjdą kwiatki tak czy inaczej.
Fakt, może być tak, że dołożysz do auta za 4 000 zł 3 tysiaki, a do takiego za 6 500zł 2 tysiaki, ALE nie ma co gdybać tylko obejrzeć konkretne egzemplarze z Twojej okolicy. Odradzam jazdę za konkretnym modelem przez pół Polski.
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Najbardziej innowacyjne napędy samochodowe Jeszcze dwadzieścia kilka lat temu sprawa była prosta – na rynku były dostępne tylko samochody z silnikami spalinowymi. Wszyscy kierowcy robili to samo – wlewali do baku benzynę lub olej napędowy, które ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.