PORÓWNANIE SILNIKOW 1.9 TDI AGR - AHU /// PROSZE O POMOC!!

03 Mar 2012, 13:04

Witam!!
Mam problem poniewaz zatarlem silnik przy golfie IV 1.9 tdi 90 km (peknieta misa) no i chcial czy nie chcial musze kupic silnik dlatego mam pytanie! Posiadam silnik o oznaczeniu AGR a niestety na allegro np jest tego malo a jak sa to drogie strasznie, stad moje pytanie czy silnik o oznaczeniu AHU moglbym kupic zamiast AGR i czym one sie w ogole roznia?? Nie jestem znawca tematu takze prosze o jak najprostsze wytlumaczenie!! POZDRAWAIM !!
bersim
Nowicjusz

17 Kwi 2014, 21:08

Mam w swoim audi silnik AHU ijest joz slaby i trafia mi sie silnik AGR za male grosze jaka jest miedzy nimi roznica :?:
Manieks
Obserwowany

Prawo jazdy: 05 07 1975
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Audi 80 B4
Silnik: 1.9 TDI 90 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1994
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Land Rover Discovery - 7-miejscowy SUV klasy premium
    Samochód zadebiutował w 2016 roku i jest pozycjonowany jako piąte wcielenie tego modelu. Producent zapowiadał, że stanowi on połączenie samochodu terenowego z zaletami SUV-a. Ceny tego modelu startują od 245 900 zł. ...
    Idzie wiosna - uwaga na biegaczy i rowerzystów
    W marcu dla wielu osób rozpoczyna się sezon aktywności na świeżym powietrzu. Biegacze zaczynają intensywne treningi do wiosennych imprez biegowych, a do wielu miast po zimowej przerwie wracają rowery miejskie. Na te ...