Poszukiwana sieć warsztatów w Polsce

04 Kwi 2007, 20:02

Hej

Mam pytanie. Pracuje w firmie, gdzie po Polsce jeździ wielu przedstawicieli. Teraz poszukujemy sieci warsztatów w całej Polsce, które będą świadczyć nam usługi w razie potrzeby.

Znajomy polce Shell Autoserv. Byłem na stronie http://www.shell.pl ale ja osobiście nie mam żadnych doświadczeń. Może znacie jakie inne sieci? Albo macie doświadczenia z Shellem?

Będę wdzięczny za pomoc.

pzdr
m
mikado11
Nowicjusz

11 Kwi 2007, 22:01

Hej

Witam

Byłem do tej pory w dwóch sieciach z tych co wymieniłes - Shell i Carman.

Co do tej drugiej to szczerze odradzam po prostu masakra. Goście niby się znają, bo dlaczego nie mieliby się znać, ale za ch... nie chce im sie robić. A jak widzą, że z samochodem podjeżdza ładna kobieta to zostawiają klienta (znaczy się mnie) i wszystkie psy lecą do niej. No masakra!

Co do Shella to już mam mniej zastrzeżeń, a nawet powiem tyle, że nie narazili mi sie jak do teraz. Byłem w dwóch Shell Autoserv do tej pory, w jednym nawet dwa razy (w tym w Poznaniu) i jakoś za kazdym razem naprawili:)

cheers
liveforever
Nowicjusz

15 Kwi 2007, 21:27

Hej

a czy w poznaniu jest tylko 1 shell? Byles w tym co jest na ich stronce podany?
mikado11
Nowicjusz

15 Cze 2007, 09:03

Witam

Ja ogólnie ma sentyment do marki Shell i jakoś ich lubię.

W jednym z postów na tym forum przyznałem się już do tankowania na ich stacjach. Nie chciałbym więc być posądzonym o jakąś kryptoreklamę czy coś.

Korzystałem do tej pory z dwóch serwisów Shella, oba w Wawie. Jeden na Al. Jerozolimskich, drugi na górczewskiej koło Tesco - MAPKA

Ogólnie problemy był jeden. Miałem coś z łożyskiem. Niestety w pierwszym Shellu nie dali tego rady naprawić, mówili że nie mają odpowiednich części i dopiero będą jutro. Ale byli na tyle mili, że załatwili naprawę na Górczewskiej i kazali tylko podjechać.

Co prawda trochę zapłaciłem, ale... wciąż jeżdżę:)

pozdrawiam
foxer696
Nowicjusz

16 Cze 2007, 20:30

Witam ponownie,

tu już czerwiec mija, a my w firmie wciąż nie podjęliśmy wyboru, ale coraz bliżej jestem zdeecydowania się na Shell właśnie.

cheers
mikado11
Nowicjusz

17 Cze 2007, 21:28

Witam ponownie,

Panowie proszę pomóżcie:) kogo wybrać?
Shell? Norauto? Co innego??

Pozdrawiam
mikado
mikado11
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Uwaga, roboty drogowe!
    Jazda w strefie robót drogowych wiąże się z wieloma zagrożeniami, m.in. z powodu zmienionej organizacji ruchu czy ubytków w nawierzchni. Odpowiednia prędkość i zachowanie dystansu – o czym jeszcze powinni ...
    Z dzieckiem na wakacje - podróż w samochodzie
    Wyjazd na rodzinne wakacje często oznacza pokonanie setek kilometrów samochodem, aby dotrzeć do celu. Przejechanie kilku godzin w aucie bywa trudne i męczące, zarówno dla kierowcy jak i pasażerów, w szczególności ...

18 Cze 2007, 07:50

Hej

To już mówie, już:)

Odwiedzałem stacje Autoserv w Poznaniu, obie! Można je znaleźć gdzieś na mapce na stronie www.shell.pl. W obu było ok. Dobry poziom usług i co najważniejsze szybko. W jednej byłem z naprawą, pompa paliwowa nawalała. A w drugiej na wymianie opon.

pozdrawiam
LIve
liveforever
Nowicjusz

11 Lip 2007, 07:59

A tak BTW

to byłem ostatnio i poza tymi oponami mają jeszcze jedną fajną promocję.

Teraz tankując u nich 25 litrów na stacji shell można odebrać kupon i jak się pójdzie z tym kuponem do shell autoserv to ma sie przegląd za 15zł. wiec jak ktoś nie robił przeglądu to w sam raz :)
liveforever
Nowicjusz