Poszukiwane ekonomiczne auto

12 Lut 2014, 22:26

Po mieście koło 8l weżmie. Z częściami nie ma problemu bo to praktycznie to samo co Suzuki Swift a ceny są przystępne.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

12 Lut 2014, 22:28

a matiza odradzasz czy nie
psylop
Nowicjusz

Auto: mercedes 190 i beczka

12 Lut 2014, 22:32

A Toyota Starlet z LPG? Bardzo wytrzymałe auto. :wink: A po chipach spalanie spada w silnikach diesla a w benzynie to nie wiem ale wątpię.
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

12 Lut 2014, 22:33

Też możesz wziąć pod uwage,idealne autko do miasta,niskie spalanie,tanie części,minusem jest blacha (szybko lecą progi i nadkola tylne) no i to że jest mało stabilny na zakrętach ale z drugiej strony po 80-100km/h w zakręt sie nie wchodzi :)
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

12 Lut 2014, 22:42

ta tojotka taka sobie może dobre auto . Czyli matiza lubi zjadać hm no dobra informacja . Sam teraz już nie wiem co chce nie najgorsze te matizy choć clio jest ładniejsze tylko będzie paliło więcej tylko teraz ile ? . dobra nie przeszkadzam wam więcej Fajne forum napewno tu zostane .
psylop
Nowicjusz

12 Lut 2014, 22:58

Ogólnie jak znajdziesz Matiza z ładną blacharką to po kupnie warto go zakonserwować.
Ten bardzo ładny [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Barol
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Chika Kako i Lexus zmieniają reguły gry
    Chika Kako należy do najbardziej inspirujących kobiet w branży motoryzacyjnej. Stanowisko głównego inżyniera zajęła jako pierwsza kobieta nie tylko w Lexusie, ale w całej Japonii. To kobieta, która zmieniła ...

12 Lut 2014, 23:02

Za 5k często, gęsto można dostać Matiza z klima :) Można jeszcze za Seicento się rozglądać ale 1.1 nie 900.
Koniu
Forumowicz VIP

12 Lut 2014, 23:06

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] no właśnie klima by sie przydała . Jest możliwośc zamontować do ałta klime jak jej seryjne w nim nie było
psylop
Nowicjusz

12 Lut 2014, 23:10

Jest możliwość, nie mam pojęcia ile wyniesie to w Matizie dlatego lepiej dopytać na forum Daewoo lub Matiza. Ale za 5k znajdziesz spokojnie cos z klima :)
Koniu
Forumowicz VIP

12 Lut 2014, 23:12

ok widze że są jedne z komputerem i bez czym one sie będą rużniły i jaki lepiej szukać bo z tego co widze to wszystkie przerobione na gaz nie mają komputera i klimy niestety
psylop
Nowicjusz

13 Lut 2014, 07:00

Kolega jakiś czas temu kupił Matiza z 2001roku za 4500zł z full opcją jak na Matiza czyli wspomaganie,el.szyby,klima itd.
Montaż klimy ok ale jest to kosztowne.
Barol
Awatar użytkownika

13 Lut 2014, 22:38

jednak matiz odpada bo tam nie jest blacha w ocynku i wszytko ponoć rdzewieje ale wypaczyłem coś takiego [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] i teraz mam pytanie do was jakich tam części tak mniej więcej może brakować
psylop
Nowicjusz

14 Lut 2014, 08:35

Już chyba sprzedany.

zobacz na te linki:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Barol
Awatar użytkownika

14 Lut 2014, 11:44

auto jeszcze jest :) . Nie powiedziałęm że pasowało by żeby była klima :) jade je oglądnąć w niedziele tylko ciekawi mnie jakie mogą tam wyć poczebne części do kupienia tak mniej więcej bo facec mało rozmowny przez tel
psylop
Nowicjusz

14 Lut 2014, 15:31

Według mnie z tym Twingo za dobrze nie jest.. :no:
Koniu
Forumowicz VIP