Samochód szczerze mówiąc już wybrałem, teraz chcę żeby ktoś bardziej ogarnięty spojrzał na te oferty - może Wy zauważycie na samych zdjęciach coś co będzie na plus lub na minus danego egzemplarza. Szukam Citroena C4 3d 1.6/2.0, benzyna (jeśli uda się z gazem to tym lepiej). Do wydania na sam samochód będę miał ok. 15 tysięcy. Znalazłem w swojej okolicy (Kraków +/- 100km) takie oferty
1. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] 2. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] 3. [link do oferty na Olx wygasł]
I tutaj moi faworyci 4. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] 5. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Ten ostatni przynajmniej ze zdjęć (które de facto zrobione są tak jakby konkretnie chciał coś ukryć, bo robione pod dziwnymi kątami) jest idealny, ale dziwi mnie ta niska cena.
Ostatni odpuść na wstępie, bo w tym komisie same szroty, a i właściciel je...nięty Reszta to przeciętniaki od handlarzy (z wyjątkiem tego z Beskidów), także na foto będą idealne
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Skoda Fabia: komfort i ponadprzeciętna przestronność Nowa Skoda Fabia może pochwalić się ponadprzeciętną przestronnością. Kompaktowy, niespełna 4-metrowy samochód posiada miejsce dla pięciu pasażerów i wyposażony jest w jeden z największych bagażników w ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.