Weź Forda i będziesz zadowolony. Wygodny (świetne zawieszenie), w miarę tani w tej klasie, przestronny. Może nie jest jakis tak strasznie wytrzymały jak Audi czy inne lepsze marki, ale powinien wystarczyć. Uważąj tylko na jakość paliwa. Silnik TDCI jest bardzo czuły i szybko padają wtryski od paliwa słabej jakości (jak wiadomo takiego w Polsce jest pełno więc trzeba uważać).
4. Zdecydowanie najlepszy samochód jaki wymieniłeś marka Audi sama mówi za siebie. Silnik zwinny i oszczędny, a jakość wykończenia i komfort bez porównania do czegoś innego
![Smile :)]()
Co do porządnego wykończenia i komfortu się zgodze. Reszta to bzdury.
I co najważniejsze: NIE ZNAJDZIESZ dobrego i bezwypadkowego A6 w tych pieniądzach z rocznika który podałeś (może z 2001 coś by znalazł, a Forda znajdziesz z w tej cenie z 2004 spokojnie). Przerobiłem to już w wielu przypadkach i sam szukalem dla taty A4, więc wiem jak ciężko jest znaleźć bezwypadkowe Audi z niekręconym licznikiem z 500 tyś na ładnie wyglądające 150 tyś. Niemiec kupuje Audi w Dieslu bo dużo jeździ i ten zakup musi mu się zwrócić. Odsyłam na forum związanym z Audi i do tego tematu ->
https://www.forumsamochodowe.pl/bmw-e46h ... t29307.htm gdzie dokładnei opisałem przypadłość silników 2,5 TDI w Audi.
Robie na serwisie Audi i musze stwierdzic ze A6 jest bardzo pozadnie wykonana ... A4 juz gorzej , lecz dla mnie najlepiej A3
Robisz na serwisie i gadasz takie rzeczy. Może mówisz o autach z innych roczników niż podał autor tematu. Ale z tych trzech niewątpliwie najlepiej wypada A4. A6 drogie części i znane silniki 2,5 TDI. A3 jest zupełnie nieudane. Jak na Audi totalna tandeta. Wystarczy spojrzeć na ceny A4 np. modeli B6. Przezwyższją ceny A6 chociaż to niby klasa niżej. Są bardzo szukane i od razu schodzi każda dobra A4, dlatego ciężko znaleźć. Podobnie z A6, ale z tych trzech co wymieniłeś A4 na pewno nie wypada najgorzej.