Poszukiwany dobry serwis Fiata w Warszawie

24 Lis 2014, 13:54

Cześć,

jestem właśnie tuż przed kupnem fiata Bravo 2.0 Multijet 165KM z 2011 roku.
Po kupnie oczywiście będę chciał go oddać do przeglądu, powymieniać filrty, oleje itp. Krótko mówiąc standard po kupnie używanego auta. Oczywiście sprawa dotyczy też serwisów auta w przyszłości.

Czy jesteście mi w stanie polecić dobry serwis w Warszawie za rozsądną cenę, który dobrze robi Fiatom? :)

Do tej pory samochód był serwisowany tylko w ASO, ale nie wiem jak cenowo wypadają ASO na tle nieautoryzowanych serwisów i czy w ogóle warto w ASO serwisować.

Najlepiej by było gdyby serwis był blisko Ursynowa lub Gocławia, ale zadowolę się również innymi lokalizacjami na terenie Warszawy :)

Pozdrawiam
Janek
niezbedny
Nowicjusz

Prawo jazdy: 02 07 1985
Auto: Nie mam

16 Maj 2016, 19:31

Cześć Janek.
No niestety ja nie mam nikogo dobrego w twojej lokalizacji, ale po raz kolejny chce polecić bardzo dobry warsztat samochodowy w Markach.

telefon do nich 797 665 768

ja do nich cały czas ze swoją insginia odwiedzam.
Anna8Insignia
Nowicjusz

Prawo jazdy: 07 11 2012
Przebieg/rok: 6tys. km
Auto: Opel Insignia
Silnik: 1.9 130KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2009

20 Maj 2016, 08:22

Doświadczenie w naprawach powypadkowych różnych marek aut mają w warsztacie Auto Młynarski. Rozliczają się bezgotówkowo z firmami ubezpieczeniowymi. Tutaj mogą to być ubezpieczalnie krajowe, ale też zagraniczne.
tyga33
Nowicjusz

Prawo jazdy: 18 03 1993
Przebieg/rok: 48tys. km
Auto: Audi A4 B7

11 Paź 2016, 13:40

To akurat w Krakowie, ale pewniak - InterAuto
Gdyby ktoś faktycznie potrzebował, to warto się kontaktować - o dziwo pomoc bez stawek z kosmosu.
kierowiec
Początkujący

Miejscowość: czewa

21 Wrz 2017, 08:20

Z cenami na pewno nie przesadza Wacar, ja już powiem szczerze że miałem dość swojego mechanika gdzie za głupią wymianę oleju kasował jakby mi tam płynne złoto wlewał także się przeniosłem. Na Mokotów kawałek mam ale już i tak mi się bardziej opłaca tam jeździć. Dokładny kontakt mają na http://wacar.pl.
karollinetty
Nowicjusz

Prawo jazdy: 17 01 1989
Przebieg/rok: 23tys. km
Auto: Audi A4 B7
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna

31 Sty 2018, 09:19

Ja rownież polecam serwis Wacar
kamilswiech
Nowicjusz

Prawo jazdy: 13 03 1990
Przebieg/rok: 48tys. km
Auto: Audi
Paliwo: Benzyna + LPG
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Badaj auto i przeprowadzaj regularne badania techniczne
    Sprawność techniczna pojazdu jest kluczowym elementem bezpieczeństwa ruchu drogowego. Najczęściej stwierdzane przez policję usterki w pojazdach, które uczestniczyły w wypadkach drogowych, to braki w oświetleniu (54%), ...