Poszukuję auta do 25tys

10 Lip 2013, 19:21

osobiscie w tej kwocie zastanawiałbym się nad Audi a4 B6 1.8T Mazda 6 2.0 benzyna ( rewelacyjne silniki tylko ze Mazda 6 potrafiła korodować, trzeba dobrze szukac ) Avensis tez poczciwe auto. Jezeli jezdzisz głownie po miescie to raczej benzynka a jak juz diesel to bez filtra cząstek stałych bo jazdą po miescie sie zamuli a "trochę" to kosztuje :(
Rado30
Nowicjusz

Prawo jazdy: 07 11 2005
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Seat Leon 1M
Silnik: 1.6 16V 105KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

10 Lip 2013, 19:39

Doczytałem ze pytasz o koszty napraw audi A4
Wieć bolączką jest przednie aluminiowe wielowachaczowe zawieszenie niestety nie na nasze polskie dziury ale dokładnie takie samo jest w Passacie.
Dlatego ja chyba głownie przez to zawieszenie wybrałbym Mazdę 6 2.0 benzyna w Avensisach mniej sie orientuję ale to dobre auto.
Mazda6 mogę powiedziec ze silniki 2.0 benzyna bezawaryjne! ale za to Mazda 6 pierwszej generacji miewała problemy z korozją ( po lifcie 2005r. juz było lepiej )
Audi i Passat to zawieszenie na niemieckie autostrady...
i tak to jest jak nie urok to sracz.. ;)
Rado30
Nowicjusz

Prawo jazdy: 07 11 2005
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Seat Leon 1M
Silnik: 1.6 16V 105KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Nowa generacja Lexusa IS pierwsze oficjalne zdjęcia
    Światowa premiera całkowicie nowego Lexusa IS będzie miała miejsce 15 stycznia 2013 roku na Salonie Motoryzacyjnym w Detroit. Na rynku europejskim nowy model dostępny będzie między innymi w wersji IS 250 oraz w wersji IS ...