bonifacy napisał(a):To nie rakieta kosmiczna aby szukać jakiegoś wybitnego szpeca . Idziesz po okolicznych gazownikach i tyle
Okej, takiej odpowiedzi szukałem. Po prostu szukam gościa który by wiedział co dokładnie zrobić, jako że jestem w tej sprawie totalnie świeży, chciałem się lepiej doinformować. Mam nadzieję że to nie jest jakaś zbrodnia, żeby znać dobrego fachowca.
bonifacy napisał(a):. jakiś tam gostek dostał od tatusia ( nawiasem mówiąc od tatusia , kochanego, dostaje się auto za free jeśli kocha syna / córkę ) starą polówkę z takim motorem .
Rozumiem że ty masz kochanego tatusia i dostałeś auto za free, ja jednak jestem trochę w innej sytuacji położony i te auto musiałem kupić. Nie rozumiem po co taką toksyczność wylewasz, żeby mnie upokorzyć albo mojego tate?
bonifacy napisał(a):Ja na dzień dobry zaraz po darowiżnie wymieniłem na zlecenie łańcuch rozrządu , a gazownik poczynił montaż . I teraz są pretensje do nas obydwóch że niby po tych zabiegach silnik wpie....la olej . A miało być tak fajnie ...........
Rozumiem że jak by mi się coś w moim aucie zepsuło, nie winił bym gazownika, auto moje jest po prostu stare. Ale niestety moja upartość nie zna granic. Moim zdaniem te auto jeszcze długo pojeździ a jak się zepsuje i uszczelka pod głowicą to możecie się śmiać jak przez to tylko wzrośnie wam ego. Chciałem po prostu wrzucić tam gaz, gdyż auto codziennie będzie robić trasę od 30-70 kilometrów a jak się zepsuję to się mówi trudno, będę miał nauczkę na następny raz.