Zgadza sie. Mysle, ze najlepszy byłby dla Was samochód gabarytami zbliżony do odyssey zeby wewnątrz była przestrzen. Jest jeszcze Opel Zafira w automacie, ale to małe auto bedzie... ciezko cos poradzic. Grandis tez pod ten desen.
Gdyby automat można było obejść masz jeszcze Toyote Previe i Mazde MPV te auta maja siedzenia 2+3+2. W automacie występują sporadycznie.
Co do Chryslera to on ma układ siedzen 2+2+3 więc tez nie pasuje do kryterium.
Masz takie opcje z siedzeniami 2+3+2
Sharan/Alhambra/Galaxy
Renault Grand Espace
Toyota Previa lub Avensis Verso
Mazda MPV
Co do przebiegów możesz załatwić to tak. Jedziesz po auto do Holandii tam masz certyfikaty na przebieg. Wynajmujesz osobe/firme płacisz 100 euro za usługe. Szukają Ci auta. Najlepiej jedz i osobiscie przypilnuj sprawy. Opłaca się tylko do pojemności 2.0.
Generalnie warto. Ja pojechałem do Holandii po auto dla żony. Kupiłem jej Mazde 6 z przebiegiem 57tys z 02r. Nie zadbaną z wyglądu do poprawek, ale pełen oryginał i świetny stan techniczny.
Najlepiej szukać tam auta w benzynie. 1.8T, 2.0 8v występują w automacie niestety 2.0 ma porażkowy automat nie ze awaryjny poprostu auto nie jedzie.
Budzet masz na styk. I rocznikami się nie przejmuj najważniejszy jest stan auta.
Wiecej pomysłów nie mam...
aaaaaaaaaZapomniałem o tej KIA Carnival. Generalnie te autka lubiły sie posypać, ale wersja II wygląda lepiej. Napewno bedzie wygodniejsze od Sharana.
Z silnikiem to jedyna opcja to ten diesel 2.9 auto jest dosc ciezkie 2100kg
Automat ponoc sobie radzi i jest 5 biegowy. Trzeba zmieniac olej w nim.
Spalanie dosc spore 12 literków w miescie trzeba przyjac jako real.
Wiecej info może znajdziesz tu
http://carnivalfan.pl/index.phpTez mozna rozpatrzyć ten samochód, ale jako krajowy najlepiej z polskiego salonu.