REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
kronosh napisał(a):Toyota Avensis 2.0 D4-D (bez VVTi),
Accord VII czyli taki https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/16/2003-2005_Honda_Accord_Euro_Luxury_sedan_(2010-09-19)_01.jpg to kwestia 20kkronosh napisał(a):Accorda VII 2.0 będzie ciężko dostać w cenie do 13 tys.
"mike" - dzięki za cytatyMożesz poszukać Saab 9-5, jednak Galant też dobra droga cytując moderatora szybki: "v6 w Galancie jest bardzo utalentowane", co u tej osoby jest dużym komplementem
"dzida" nie sposób Ci nie przyznać racji, na kalkulatorze LPG-BRC wyszło mi, że przy moich zakładanych przelotach instalacja zacznie "oszczędzać" dopiero po 2 latach. Może faktycznie najpierw pociesze się tym co upoluje, jak mi to zagra to zawsze można pomyśleć o przygodzie z LPGLuuuudzie przy takich przelotach po co bawić się w LPG? Ja robię trochę więcej i ani myślę o tym paliwie...
"alfa145boxer" - a jak z elektroniką w tym samochodzie - mocno uciążliwa no i oczywiście, czy mocno kosztowny to egzemplarz w eksploatacji ?Na Lagunę z 2.0T potrzebujesz trochę więcej,ale frajda z jazdy jest na pewno