Poszukuje Minivan-a

15 Lip 2013, 16:39

Witam.
Poszukuje dobrego vana. Ma byc do pracy jak i wypady z rodzinka. Jezdze dosyc sporo, bo rocznie wychodzi mi jakies 60tys km. Tak wiec instalacja LPG to podstawa. Silnik tez musi byc w miare mocny ale bez przesady. Cos kolo 2 moze 2,5 pojemnosci i ok. 140 KM. Wazne to z manualna skrzynia. Moje poszukiwania trwaja juz prawie 2 tygodnie i glownie skupilem sie na Renault Espace 3 (2.0 16v z 140KM) [ojciec takiego posiada i jest z niego bardzo zadowolony] ale nie ma tego za wiele na rynku a jak juz jest to albo daleko albo w stanie "do remontu". Ostatnio sklaniam sie tez ku Chrystler Voyager 2.4 ale tu jestem zielony jesli chodzi o specyfike tego auta.
Czy ktos moglby cos doradzic albo nakierowac na cos lub podpowiedziec, bo moj stary mondeo juz lata swietnosci ma za soba i czas go wymienic. Dodam jeszcze ze fundusz operacyjny na potencjalne nowe auto to 10 tys pln.
Anonim3D
Obserwowany

Auto: Ford Mondeo Mk1

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...