REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Petek93 napisał(a):Poszukuję pierwszego samochodu dla siebie. Niedawno otrzymałem prawo jazdy. Chodzi mi konkretnie o coś małego najlepiej typu Hatchback,z klimatyzacją, ekonomicznego, obowiązkowo diesel, najlepiej 5 drzwiowy, jakiś mało awaryjny i żeby części wymienne były w miarę tanio do kupienia. Chciałbym żeby był mały i zgrabny bo móc bez problemu poruszać się po drodze, małych, wąskich uliczkach i ciasnych zakrętach. ( żeby nie uderzyć w trzepak jak ktoś niedawno uczynił na mojej ulicy) i podszkolić się w jeździe bo uważam, że te 30 godzin to jeszcze za mało by uważać się za kierowcę z prawdziwego zdarzenia. Fundusz który mam do przeznaczenia to 20 tys złotych lecz wolałbym, żeby to było gdzieś od 5 tys do 15 tys. Chcę żeby nie wyszło drogo,(żeby nie było bardzo szkoda jak się coś popsuje lub porysuje) i żeby trochę nim pojeździć i żeby był przejmny w jeździe i kierowaniu. A wieć taki pierwszy samochód z prawdziwego zdarzenia lecz, żeby rodzina się nie czepiała, że za stary lub grat bo z nią będę często jeździł.
vwmaniak napisał(a):Kilka dosc ciekawych ofert z twojej okolicy:
[link do Otomoto wygasł]
[link do Otomoto wygasł] ... 23062.html
[link do Otomoto wygasł]
[link do Otomoto wygasł] ... 75910.html